Η Βιβή Ποταμούση πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χίου της Νέας Δημοκρατίας

Ανακοινώθηκε και επισήμως ότι πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χίου της Νέας Δημοκρατίας αναλαμβάνει η κα Βιβή Ποταμούση, δημοτική σύμβουλος Αμανής με την παράταξη Πρωτοβουλία για τη Χίο.

Την απόφαση του γραμματέα οργανωτικού της Νέας Δημοκρτατίας κ. Στυλιανού Κονταδάκη, κοινοποίησε πριν λίγη ώρα, σήμερα Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότης Μηταράκης.

Με την ίδια απόφαση γίνεται αποδεκτή η παραίτηση από τη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ του κ. Πρόδρομου Μανωλάκη, η οποία είχε υποβληθεί – μαζί με των άλλων μελών της ΝΟΔΕ – τον περασμένο Φεβρουάριο, μετά την επέλαση των ΜΑΤ στη Χίο.

Η κα Ποταμούση θα παραμείνει στην συγκεκριμένη θέση έως την διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη της νέας ΝΟΔΕ Χίου του κυβερνώντος κόμματος.

Η συγκεκριμένη επιλογή φαίνεται ότι ήταν η κοινή συνισταμένη των διαφορετικών τάσεων σε τοπικό επίπεδο και κυρίως εκείνης των κ.κ. Μηταράκη και Κάρμαντζη και των λοιπών της προηγούμενης ΝΟΔΕ που κράτησε από επικριτική έως πολεμική στάση απέναντι και στους δύο.

Ζητούμενο, τέλος, είναι η σύνθεση της ΝΟΔΕ, δηλαδή ποιοί θα είναι τα άλλα εννέα μέλη της.

Τα νέα μέλη της ΝΟΔΕ

Με άλλη νεώτερη απόφαση του κ. Κονταδάκη ορίσθηκαν τα εξής εννέα μέλη (μαζί με την κα Ποταμούση συνολικά 10) της ΝΟΔΕ Χίου: Ιωάννης Λύκος, Θεοδώρα Φύκια, Αγγελική Γαϊσίδη, Ειρήνη Καρούση, Παντελής Καμπούρης, Ιωάννης Γεωργιάδης, Κυριακή Χαρίτου, Μανώλης Αγγουλές και Αριστοτέλης Σταμούλας.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια