Οι ιστιοπλόοι έδωσαν πρόγευση θεάματος στο λιμάνι της Χίου

Μια διαφορετική παρέλαση είδαν οι Χιώτες που κατέβηκαν στο λιμάνι το μεσημέρι του Σαββάτου. Ήταν μια πρόγευση του πνεύματος αγώνα και άμιλλας δεκάδων ιστιοπλόων, που συμμετέχουν στο περιφερειακό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας νήσων Αιγαίου και Κρήτης που θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 24 Μαρτίου 2015.

Περισσότεροι από 130 αθλητές και 15 ιστιοπλοϊκά σωματεία από όλο το Αιγαίο και την Κρήτη βρίσκονται από το πρωί του Σαββάτου, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Χίου, στην Μπέλλα Βίστα.

Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν οι παρακάτω όμιλοι: Χίου, Χανίων, Πάρου, Χανίων (ναυτικός), Σύρου, Άνδρου, Αντιπάρου, Γαζίου Κρήτης, Μυτιλήνης, Κω, Ηρακλείου, Ρόδου, Τήνου, Καρδαμύλων και ΠΕΚΕΒ.

Το πρωτάθλημα διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Χίου, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. Οι ιστιοδρομίες θα διεξαχθούν στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Χίου – Τσεσμέ, ανοιχτά των εγκαταστάσεων του Ναυτικού Ομίλου Χίου.

Οι αγώνες πραγματοποιούνται με την συνεργασία και την υποστήριξη της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, του δήμου Χίου, του Επιμελητηρίου Χίου, του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χίου, του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Πολιτισμού – Αθλητισμού και Παιδείας δήμου Χίου, του Ομηρείου Πνευματικού Κέντρου δήμου Χίου, της ΠΕΚΕΒ και του Ναυτικού Ομίλου Καρδαμύλων.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια