Και οι Σαμιώτες στο Μέγαρο Μαξίμου για το προσφυγικό

Μετά τους Μυτιληνιούς και οι Σαμιώτες διαβαίνουν σήμερα Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016, τις πόρτες του Μεγάρου Μαξίμου, προκειμένου να θέσουν στο υπουργό Επικρατείας κ. Αλέκο Φλαμπουράρη τα προβλήματα του νησιού από το προσφυγικό – μεταναστευτικό.

Στη σύσκεψη, που είχε ορισθεί για τη μία το μεσημέρι, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, θα συμμετάσχουν όλοι οι συναρμόδιοι υπουργοί, ήτοι ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Μουζάλας, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Βίτσας, ο υφυπουργός αρμόδιος για το ΕΣΠΑ κ. Αλέξης Χαρίτσης, εκπρόσωπος του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, καθώς και η περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου, ο δήμαρχος Σάμου και ο βουλευτής κ. Δημήτρης Σεβαστάκης.

Απομένει, πλέον, ο ορισμός ανάλογης σύσκεψης και με τους Χιώτες, που είναι πιθανόν να πραγματοποιηθεί εντός της τρέχουσας εβδομάδος.