Καλλιεργούσε 16 δενδρύλλια κάνναβης στα ορεινά του Δαφνώνα

Συνελήφθη, χθες Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021, στην ευρύτερη περιοχή του Δαφνώνα Χίου, από αστυνομικούς του τμήματος δίωξης ναρκωτικών, Έλληνας υπήκοος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, εντοπίσθηκαν σε ορεινή δασώδη τοποθεσία στην παραπάνω περιοχή, 16 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 108 έως 224 εκατοστών, που όπως διακριβώθηκε καλλιεργούσε ο συλληφθείς.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν επίσης, συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς) βάρους 30 γραμμαρίων που είχε στην κατοχή του ο δράστης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και εξοπλισμός ποτίσματος.

Κατά την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο δράστης καλλιεργούσε τα δενδρύλλια με σκοπό την συγκομιδή και διάθεση της κάνναβης σε τρίτους, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Τα δενδρύλλια, η ζυγαριά, το χασίς και ο εξοπλισμός ποτίσματος κατασχέθηκαν, ενώ την προανάκριση διενεργεί το τμήμα δίωξης ναρκωτικών της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Χίου.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια