Κάρμαντζης πλαγιοκοπεί Τριαντάφυλλο με τον Βασίλη Μυριαγκό

Στο πρόσωπο του δημοτικού συμβούλου κ. Βασίλη Μυριαγκού της Συμμαχίας Αξιών, του κ. Κώστα Τριαντάφυλλου, φαίνεται ότι βρέθηκε ο «αδύναμος κρίκος» για να εμφανίσει ο δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης ενωτικό πρόσωπο και διάθεση, εν όψει ορισμού των νέων διοικήσεων στα νομικά πρόσωπα, εταιρείες, οργανισμούς κ.λπ. του δήμου Χίου, στην σημερινή, Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019, συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Ο κ. Μυριαγκός φέρεται να προτείνεται από τον δήμαρχο για την θέση του προέδρου της ΔΕΥΑΧ, κάτι που ο ίδιος ο υποψήφιος επιβεβαίωσε, μιλώντας στον astraparis.gr, λίγο πριν την έναρξης της απογευματινής συνεδρίασης.

Η σχετική φημολογία για το πρόσωπο του κ. Μυριαγκού υπάρχει εδώ και μέρες, ωστόσο από την πλευρά της Συμμαχίας Αξιών ουδέποτε επιβεβαιώθηκε ότι υπάρχει επικοινωνία με την παράταξη του δημάρχου για οποιαδήποτε συμφωνία ειδικά σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα που θα αναλάβουν τις διοικήσεις.

Αν και οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι σχετική απόφαση ελήφθη στην χθεσινή συνεδρίαση της Συμμαχίας Αξιών, δεν είναι ακόμα γνωστή η στάση που θα τηρήσει στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο κ. Τριαντάφυλλος, ο οποίος τόσο προεκλογικά, όσο και μετεκλογικά μίλησε για προγραμματική σύγκλιση και όχι για μεμονωμένες ή ευκαιριακές συνεργασίες και μάλιστα σε επίπεδο θέσης διοίκησης και ευθύνης.

Να υπενθυμίσουμε, τέλος, ότι για την θέση του προέδρου αρχικά προορίζετο (άλλωστε, είχε κιόλας «εκλεγεί») ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ζαννής Ζαννίκος, ο οποίος – ωστόσο – «τόσκασε» και η κατόπιν τούτου απόφαση του κ. Κάρμαντζη ήταν να αναλάβει ο ίδιος πρόεδρος και να παραμείνει στην ΔΕΥΑΧ ως αντιπρόεδρος και ουσιαστικά «αφεντικό» ο νυν πρόεδρος κ. Παντελής Νεαμονίτης, προερχόμενος από την παράταξη Πρωτοβουλία για τη Χίο του κ. Μανώλη Βουρνού.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια