Κλείνει στο Κοντάρι ο δρόμος προς Καρφά, λόγω αντιπλημμυρικών έργων

Κλείνει από αύριο Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022 ο δρόμος προς Καρφά, στην περιοχή Κοντάρι και συγκεκριμένα στο σημείο που βρίσκεται  το ξενοδοχείο «Morning Star», λόγω εργασιών αντιπλημμυρικής προστασίας της περιοχής, όπως ανακοίνωσε η διεύθυνση τεχνικών έργων της περιφερειακής ενότητας Χίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα οχήματα με κατεύθυνση προς Καρφά, πρέπει να χρησιμοποιούν τον βοηθητικό παραλιακό δρόμο στο Κοντάρι με είσοδο από τις εγκαταστάσεις της φαρμακαποθήκης Χίου. Επισημαίνεται, ότι η συγκεκριμένη πρόσβαση θα λειτουργεί ως μονόδρομος προς Καρφά, συνεπώς η επιστροφή από Καρφά προς Χίο μέσω αυτής της οδού δεν θα είναι δυνατή.

Παρακαλούνται οι οδηγοί βαρέων οχημάτων να αποφύγουν κατά το δυνατόν την χρήση της συγκεκριμένης οδού.

Η σύνδεση από Καρφά προς την πόλη της Χίου, θα γίνεται από εναλλακτικούς δρόμους, όπως για παράδειγμα την οδό Θυμιανών – Κάμπου, μέσω Φραγκοβουνίου κ.α.

Σημειώνεται ότι η πρόσβαση στα καταστήματα της περιοχής θα γίνεται κανονικά, αλλά δεν θα είναι δυνατή η διέλευση των οχημάτων από και προς Καρφά.

Παρακαλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις πινακίδες και τις υποδείξεις της αναδόχου εταιρίας για την ασφαλή διέλευσή τους.

Σχόλια