Κρατείται η σύζυγος του 77χρονου που βρέθηκε νεκρός στον Βροντάδο

Στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου κρατείται η σύζυγος του 77χρονου, ο οποίος βρέθηκε την Κυριακή στις 10 το βράδυ νεκρός μέσα στο σπίτι του, στην περιοχή Αγίου Μάρκου Βροντάδου.

Από ιατρικές πηγές έγινε γνωστό ότι το τραύμα που έφερε ο 77χονος προήλθε από αμβλύ αντικείμενο στην οσφυϊκή χώρα. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η νεκροψία, προκειμένου να διαπιστωθεί αν από τον συγκεκριμένο τραυματισμό «κτυπήθηκε» κάποιο ζωτικό όργανο ή η σπονδυλική στήλη και αν εξ αυτού του τραυματισμού επήλθε ο θάνατος.

77χρονος βρέθηκε νεκρός στον Βροντάδο – Πιθανή εγκληματική ενέργεια

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 09:41 Νεκρός βρέθηκε αργά χθες βράδυ στο σπίτι του, στην περιοχή Αγίου Μάρκου Βροντάδου, 77χρονος, ο οποίος έφερε τραύματα από άγνωστο μέσο και η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χίου ερευνά τα αίτια, χωρίς να αποκλείεται εγκληματική ενέργεια.

Κατά τις πρώτες εκτιμήσεις το τραύμα δεν φαίνεται να ήταν θανατηφόρο, γεγονός που ενδέχεται να σημαίνει ότι ο θάνατος μπορεί να μην επήλθε εξ αυτού του λόγου, αλλά από άλλα αίτια, σε συνδυασμό με τον τραυματισμό.

Ωστόσο, στην γειτονιά από το πρωί οι φήμες κάνουν λόγο για εγκληματική ενέργεια, κάτι που η Ασφάλεια Χίου ούτε επιβεβαιώνει, ούτε και διαψεύδει. Ερευνούμε την υπόθεση, μας ανέφερε χαρακτηριστικά αρμόδιος της Υπηρεσίας.

Θα επανέλθουμε με όποιες νεώτερες πληροφορίες ή στοιχεία προκύψουν.