Λαύρος κατά Ξενάκη ο Κλιαμενάκης – Τα έχει κάνει πλακάκια με τον Μυριαγκό!

Τα μένεα πνέει κατά του αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών κ. Γιάννη Ξενάκη ο παραιτηθείς αντιδήμαρχος Ιωνίας κ. Γιώργος Κλιαμενάκης, κατηγορώντας τον ότι συνεργάζεται με την αντιπολίτευση, ενώ «καρφώνει» στον δήμαρχο κ. Σταμάτη Κάρμαντζη ότι κάποιοι του κάνουν κακό.

Στο κείμενο της από 1ης Οκτωβρίου 2019 παραίτησής του, για την τύχη της οποίας οι πληροφορίες είναι προσώρας αντικρουόμενες, αν δηλαδή έχει ανακληθεί ή αν έχει γίνει αποδεκτή, κατηγορεί ευθέως τον κ. Ξενάκη ότι υποσκάπτει το έργο του κι ότι «πρώτα μιλάει με το Μυριαγκό και τον Ταναΐνη και μετά παίρνει αποφάσεις οι οποίες, μάλιστα, βλάπτουν την περιοχή της Δ.Ε. Ιωνίας».

Αναφέρει στον δήμαρχο ότι δεν έχει στην διάθεσή του εργαλεία και μέσα για την καθαριότητα και άλλες εργασίες στην Δ.Ε. Ιωνίας, ενώ ελλιπής είναι και η γραμματειακή υποστήριξη.

Κι αφού δηλώνει την παραίτησή του στον δήμαρχο τονίζει «ας έρθει όποιος θέλει να κάνει καλύτερα την δουλειά του».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην χθεσινή (Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019) συνεδρίαση για το προσφυγικό, ο κ. Κλιαμενάκης προτίμησε τα ορεινά έδρανα του δημοτικού συμβουλίου κι όχι την πρώτη γραμμή με τους άλλους αντιδημάρχους, κρατώντας αποστάσεις ασφαλείας από τον κ. Ξενάκη, ενώ σήμερα Πέμπτη υπογράφει με την ιδιότητα του αντιδημάρχου μήνυμα για την «παγκόσμια ημέρα των ζώων»!

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια