Λίφτινγκ στα γήπεδα από το Νομικό Πρόσωπο
Εργασίες συντήρησης στα γήπεδα Καλλιμασιάς και Πυργίου ολοκλήρωσε το Τεχνικό προσωπικό του Νομικού Προσώπου.
Αναλυτικά, οι εργασίες ολοκληρώθηκαν στα αποδυτήρια του γηπέδου Καλλιμασιάς με την αποκατάσταση της παροχής ζεστού νερού, την αντικατάσταση πιεστικού, την αλλαγή μπαταριών στους νιπτήρες και τοποθέτηση διαφόρων εξαρτημάτων στην υδραυλική εγκατάσταση των αποδυτηρίων και την αλλαγή σωληνώσεων.
Επίσης το συνεργείο καθαρισμού του Νομικού προσώπου προέβη σε εργασίες καθαρισμού του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου Πυργίου , του γηπέδου καλοθοσφαίρισης αλλά και του περιβάλλοντος χώρου της συγκεκριμένης αθλητικής εγκατάστασης από αγριόχορτα και κλαδιά δέντρων βελτιώνοντας την ασφάλεια και την αισθητική των χώρων.
«Στόχος της διοίκησης του Νομικού Προσώπου είναι η συντήρηση όλων των εγκαταστάσεων του , ώστε να είναι λειτουργικές και ασφαλείς για όλους τους συμπολίτες μας, κάθε ηλικίας» δήλωσε ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Γιάννης Μανάρας.