Λουκέτο στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Χίου, στο νηπιαγωγείο Πυργίου ο εξοπλισμός

Αθόρυβα, άλλωστε ήταν τόσα πολλά όσα προηγήθηκαν τα τελευταία χρόνια, έκλεισαν πριν περίπου δύο μήνες τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, στην αρχή της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, στη Χίο.

Επρόκειτο, βέβαια, για μια προδιαγεγραμμένη απόφαση μετά την ραγδαία απαξίωση του ΣΥΡΙΖΑ, με τις συνεχεία διασπάσεις και αποχωρήσεις, κάτι που – βεβαίως – δεν αφορά μόνον τη Χίο αλλά σχεδόν όλη την Ελλάδα.

Ο εξοπλισμός των γραφείων δωρήθηκε στο νηπιαγωγείο του Πυργίου, όπου και προφανώς θα προσφέρει, ενώ αρχεία, σκληροί δίσκοι κ.λπ. εστάλησαν στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Αθήνα.

Οι εναπομείναντες στον ΣΥΡΙΖΑ Χίου επικοινωνούν, όποτε επικοινωνούν για ενδεχομένως κάτι πιεστικό και κρίσιμο, διαδικτυακά, με την κατάσταση να θυμίζει προηγούμενα χρόνια του ΠΑΣΟΚ Χίου, όταν οι συνάξεις και συνεδριάσεις των οργάνων γίνονταν στο κατάστημα τοπικού στελέχους του κόμματος.

\