Μαστιχοχωρούσικη συνάντηση για τη Συμμαχία Αξιών

Ο επικεφαλής και κλιμάκιο της Συμμαχίας Αξιών συναντήθηκαν το Σάββατο 8 Απριλίου 2024 με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων καθώς και με εκπροσώπους των πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής  της δημοτικής ενότητας Μαστιχοχωρίων στο Πυργί.

“Η ισχυρή συμμετοχή και παρουσία ανθρώπων που νοιάζονται για το μέλλον των χωριών, μας χαροποίησε ιδιαίτερα, ενώ παράλληλα υπογράμμισε και το μέγεθος της δικής μας ευθύνης.

Καταγράψαμε τα προβλήματα όσον αφορά θέματα αποκέντρωσης της λειτουργίας του Δήμου, καθημερινότητας, υποδομών, παιδικών χαρών, βρεφονηπιακού σταθμού, βιολογικών καθαρισμών (που σε κανένα χωριό δεν υπάρχουν), αξιοποίησης Λιμένα Μεστών, υποχρηματοδότησης των πολιτιστικών συλλόγων από την Δήμο Χίου, ποιότητας νερού, ανάδειξης μνημείων πολιτιστικής κληρονομιάς, αγροτικής οδοποιίας κ.α.

Ως Συμμαχία Αξιών δεσμευόμαστε στους πολίτες των Μαστιχοχωρίων ότι δεν θα παραμείνουμε στην καταγραφή αλλά θα επιμείνουμε, με την παρουσία μας και τις τοποθετήσεις μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε να συμβάλλουμε σε μια μεγάλη προσπάθεια για την επίλυσή τους.”, αναφέρει ο συνδυασμός σε ανακοίνωση που εξέδωσε.