Μαύρα μεσάνυκτα 70χρονος έγραψε σύνθημα με μαύρο σπρέι στην Π.Ε. Χίου

Εβδομήντα ετών, από Αθήνα επισκέπτης στη Χίο και να γράφει μεσάνυκτα συνθήματα με μαύρο σπρέι στο κτίριο της περιφερειακής ενότητας Χίου είναι ένα ζήτημα. Κι ένα ακόμα μεγαλύτερο τι ήθελε να πει ο ποιητής, γράφοντας «Όλοι κάτω απ΄ τ΄ αρχί… του»!

Για πολιτικό σύνθημα δεν φαίνεται να ταιριάζει, αλλά ποιός ξέρει, ίσως ήθελε με τον δικό του τρόπο να στείλει μήνυμα ο 70χρονος, που συνελήφθη λίγο μετά τα μεσάνυκτα της Κυριακής, προς Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020, από αστυνομικούς του τμήματος τροχαίας Χίου και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της πρόκλησης φθορών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, «ο δράστης πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εντοπίστηκε επ’ αυτοφώρω να προκαλεί φθορές με χρήση σπρέι, αναγράφοντας σύνθημα σε τοίχο κτιρίου Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη Χίο. Στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκαν, σπρέι μαύρου χρώματος και γάντια».

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομίας, ο 70χρονος επικαλέσθηκε ότι ήταν μεθυσμένος (και πήγε επί τούτου με γάντια και σπρέι) και δήλωσε ότι είναι πρόθυμος να επανορθώσει για την αποκατάσταση του χρωματισμού του τοίχου.

Κατά μία άλλη πληροφορία, προέβη στην πράξη αυτή (ο ισχυρισμός μεθυσμένος ισχύει κι εδώ) σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επέλαση των ΜΑΤ στη Χίο.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια