Με Χριστόφορο Μερούση και Code Zero συνεχίζει η ΕΛΜΑ

Με τον Χιώτη  μαραθωνοδρόμο και πρωταθλητή Χριστόφορο Μερούση και το σκάφος code zero συνεχίζεται η διαφημιστική καμπάνια της τσίχλας Χίου.

Με σλόγκαν η τσίχλα των πρωταθλητών η ΕΛΜΑ συνεχίζει τη διαφημιστική της καμπάνια που ξεκίνησε με την Κέλλυ Λουφάκη και την Κατερίνα Στεφανίδη

Στο δελτίο Τύπου των mastiha shop αναφέρεται:

“Η ΕΛΜΑ είναι η τσίχλα που μας κάνει περήφανους, είναι η πρώτη ελληνική τσίχλα με μαστίχα Χίου και παραμένει αυθεντική. Είναι μια τσίχλα με ιστορία που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές. Είναι φυσική και περιέχει ένα πολύτιμο, μοναδικό συστατικό τη Μαστίχα Χίου, που την κάνει να διαφέρει από οποιαδήποτε άλλη τσίχλα στον κόσμο!

Η αυθεντικότητα, η φυσικότητα, η ελληνικότητα, η μοναδικότητα που χαρακτηρίζουν την ΕΛΜΑ συνδέονται με τις αξίες αθλητισμού και των πρωταθλητών. Έλληνες πρωταθλητές που μας κάνουν υπερήφανους και που με την αυθεντία τους, την υπερπροσπάθεια και το ταλέντο τους, πρωταγωνιστούν στο άθλημά τους: Κατερίνα Στεφανίδη (παγκόσμια πρωταθλήτρια επί κοντώ), Χριστόφορος Μερούσης (Πρωταθλητής Ελλάδας Μαραθωνίου δρόμου), Κέλλυ Λουφάκη (Πρωταθλήτρια Ελλάδας στην ξιφασκία με αμαξίδιο), team code zero (πρωταθλήτρια ομάδα ιστιοπλοίας ανοιχτής θαλάσσης).

Η ΕΛΜΑ στηρίζει τους Πρωταθλητές και οι Πρωταθλητές επιλέγουν ΕΛΜΑ”

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια