Νεκρός από έμφραγμα 43χρονος πυροσβέστης στην Κατάβαση

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 12:19

Ο θάνατος από έμφραγμα του 43χρονου πυροσβέστη διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο Χίου, όπου μεταφέρθηκε από την περιοχή της Κατάβασης, λίγο πριν το μεσημέρι της Δευτέρας 12 Ιουλίου 2021.

Ο άτυχος πυροσβέστης ήταν σε βάρδια επιφυλακής στην περιοχή της Κατάβασης, όταν αισθάνθηκε την αδιαθεσία και παρά τις σύντονες προσπάθειες συναδέλφων του δεν κατέστη δυνατόν να κρατηθεί στην ζωή.

Ο εκλιπών άφησε πίσω σύζυγο και δύο παιδιά, ενώ βαρύ είναι το κλίμα μεταξύ των συναδέλφων του στην πυροσβεστική υπηρεσία Χίου.

Το τραγικό αυτό περιστατικό φέρνει και πάλι στην επικαιρότητα, όπως γίνεται σε κάθε ανάλογη τραγική περίπτωση, το θέμα του ασθενοφόρου της Βολισσού.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 11:31

Στο νοσοκομείο Χίου μεταφέρεται επειγόντως πυροσβέστης, της δύναμης της πυροσβεστικής υπηρεσίας Χίου, που βρισκόταν σε βάρδια επιφυλακής στην περιοχή της Κατάβασης Χίου, σήμερα Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ο 43χρονος πυροσβέστης έπαθε έμφραγμα και μέχρι στιγμής από την υπηρεσία του δεν αναφέρεται κάτι συγκεκριμένο για την κατάσταση της υγείας του.

Μετά την πυρκαγιά της περασμένης Πέμπτης, 8 Ιουλίου 2021, στην περιοχή της Κατάβασης Χίου παραμένει πυροσβεστική δύναμη, προκειμένου να αποτρέψει ή και να προλάβει τυχόν αναζωπυρώσεις της φωτιάς.

Σχόλια