Με μαστίχα Χίου ένα νέο προϊόν από την Coca Cola

Ένα νέο προϊόν στην κατηγορία Schweppes, με μαστίχα Χίου – μέντα, χωρίς ζάχαρη, λανσάρει το 2018 στην Ελλάδα η Coca Cola, όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα από την εταιρεία που παρουσίασε τα νέα προϊόντα της.

Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου κ. Γιώργος Τούμπος, αυτό «αποτελεί ένα μεγάλο βήμα στο να μπει η μαστίχα στην αγορά των αναψυκτικών», έστω και αν σε αυτή τη φάση το πρόϊόν προορίζεται για διανομή μόνο στη χώρα μας.

Ας δούμε, αναλυτικά, τι αναφέρει στο σχετικό ρεπορτάζ του το newsbeast.gr:

Ανανεώνει την κατηγορία των αναψυκτικών η Coca-Cola. Η εταιρεία παρουσίασε τη νέα, παγκόσμια στρατηγική της «Total Beverage Company’» και πώς αυτή ξεδιπλώνεται στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της ανανέωσης της κατηγορίας των αναψυκτικών, το 2018 λανσάρει στην Ελλάδα, Fanta πορτοκαλάδα, με 30% λιγότερη ζάχαρη και 20% χυμό πορτοκάλι, Fanta πορτοκαλάδα και λεμονάδα Zero, χωρίς θερμίδες και με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια, Sprite Zero Λεμόνι Μέντα, καθώς και δύο νέες γεύσεις Schweppes, με Λεμόνι και Μαστίχα-Μέντα, χωρίς ζάχαρη, γεύση εμπνευσμένη από την Ελλάδα και διαθέσιμη μόνο στη χώρα μας.

Επεκτείνεται σε νέες κατηγορίες, παρουσιάζοντας τη σειρά AdeΖ που σηματοδοτεί την είσοδο της εταιρείας στην κατηγορία των ροφημάτων φυτικής προέλευσης, με θρεπτικές ιδιότητες. Η νέα σειρά διατίθεται με το πρωτοποριακό, 100% ανακυκλώσιμο μπουκάλι Plant Bottle, φτιαγμένο από 30% από φυτικά υλικά. Στον ίδιο άξονα, παρουσίασε πριν λίγους μήνες τη νέα σειρά Fuzetea, που συνδυάζει εκχυλίσματα τσαγιού, από 100% βιώσιμες καλλιέργειες, χυμό φρούτων και αρωματικά φυτά.

Με αφορμή την παρουσίαση του νέου οράματος της εταιρείας, για τα επόμενα χρόνια, η Λίλιαν Νεκταρίου, Γενική Διευθύντρια της Coca-Cola για Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα, δήλωσε σχετικά: «Με άξονα την καινοτομία, έχουμε ήδη ξεκινήσει το συναρπαστικό ταξίδι μας για να γίνουμε μία total beverage εταιρία. Ακούμε τους καταναλωτές, μειώνουμε τη ζάχαρη και επεκτεινόμαστε σε νέες κατηγορίες. Προσφέρουμε περισσότερες επιλογές για όλη τη μέρα και όλα τα στάδια της ζωής τους. Αναπτυσσόμαστε υπεύθυνα και δημιουργούμε αξία για τη χώρα κι ευκαιρίες για όλους».

ΠΗΓΗ: NEWSBEAST.GR