Με πανσέληνο στα παλιά μονοπάτια του Κορακάρη

Τη μαγεία της πεζοπορίας υπό το φως του φεγγαριού θα δώσουν σε όλους μας, οι «ΦΙΛΟΙ  ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ  ΧΙΟΥ»  που διοργανώνουν το βράδυ της Κυριακής 22 Αυγούστου 2021 την 6η  πεζοπορία τους με πανσέληνο. Με οδηγό τo φεγγάρι του Αυγούστου και βοηθό τον φακό κεφαλής, οι φίλοι της πεζοπορίας θα περπατήσουν στα παλιά μονοπάτια του Κορακάρη υπό το φως της Πανσελήνου.
Η κυκλική διαδρομή μήκους 6 χιλιομέτρων περίπου, είναι μέτριας δυσκολίας και ο αναμενόμενος χρόνος πορείας είναι περίπου 3 με 3,5 ώρες. Τα μονοπάτια της διαδρομής συντηρήθηκαν πρόσφατα από μέλη και φίλους του συλλόγου με εθελοντική εργασία.

Θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα και ισχύοντα μέτρα προστασίας για τον Κορωνοϊό.

Η συγκέντρωση όλων όσων συμμετέχουν θα γίνει την Κυριακή 22 Αυγούστου στις 19:00 στο θέατρο του Καστρομηνά, εκτός αν υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας σε δάση.

Δήλωση συμμετοχής ( ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ): Από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή 20/8 (10.00 – 13.00 και 18.00 – 20.00) στην κα Βορριά Ματούλα και στο τηλέφωνο 697 93 45 324. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 40 άτομα.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: Παπούτσια πεζοπορίας, φακός κεφαλής, μπαστούνια πεζοπορίας (μπατόν), σακίδιο με προσωπικά είδη, νερό, ενεργειακό σνακ (ξηρούς καρπούς – μπάρες ενέργειας – παστέλι – φρούτα) και μακρύ παντελόνι. Όσοι δεν διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό, θα αποκλειστούν από την πεζοπορία.

 

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια