Με στηθοσκόπια ανά χείρας στα Ψαρά οι Χιώτες γιατροί

Ενισχύοντας το κοινωνικό προφίλ τους και αποδεικνύοντας στην πράξη ότι οι χιώτες γιατροί είναι κοντά στην τοπική κοινωνία, κλινική όσο και παρακλινικές εξετάσεις πραγματοποίησαν γιατροί από τον Ιατρικό Σύλλογο Χίου, στους κατοίκους των Ψαρών το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019.

Το κλιμάκιο των ιατρών του Συλλόγου που περιελάμβανε τις ειδικότητες του ειδικού παθολόγου, καρδιολόγου, οφθαλμιάτρου, δερματολόγου, ουρολόγου, πνευμονολόγου, χειρουργού, ωτορινολαρυγγολόγου, ακτινολόγου, παιδίατρου, ενδοκρινολόγου και ορθοπεδικού διενήργησε κλινική  εξέταση (136 ασθενείς) και παρακλινικές εξετάσεις (78 ασθενείς) για τις οποίες  χρησιμοποιήθηκε και φορητός εξοπλισμός μελών του ( έλεγχος βηματοδότη, υπέρηχος, σπιρόμετρο, άμεσο οφθαλμοσκόπιο, τονόμετρο, δερματοσκόπιο κλπ).

Οι ιατρικές  εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν στις αίθουσες του αγροτικού Ιατρείου, της Δημοτικής βιβλιοθήκης και την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου καθώς και κατ’ οίκον σε ασθενείς με ειδικές ανάγκες.

Με ανακοίνωση του ο Ιατρικός Σύλλογος εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τα μέλη του για τη συμμετοχή στη δράση και προς τον Δήμαρχο Ψαρών κ. Κωνσταντίνο Βρατσάνο, τη ναυτιλιακή εταιρεία Αγία Μαρίνη και ιδιαίτερα τον πλοιοκτήτη τουPSARAGLORY  κ. Γαλανό Εμμανουήλ για την ευγενική χορηγία τους.

 χίος

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια