Μήνυμα ανυποχώρητου αγώνα έστειλε η λαϊκή συνέλευση στο Θόλος

Μήνυμα ενωμένου και ανυποχώρητου αγώνα για να μην δημιουργηθεί η υπερδομή προσφύγων και μεταναστών στο Θόλος Χίου έστειλαν στην κυβέρνηση οι κάτοικοι Συκιάδας, Λαγκάδας, Βροντάδου και Καρδαμύλων, που πραγματοποίησαν λαϊκή συνέλευση στο Θόλος, το απόγευμα του Σαββάτου, 5 Ιουνίου 2021.

Στην συνέλευση αποφασίσθηκε ότι από την προσεχή Δευτέρα, 7 Ιουνίου 2021, αρχίζουν οι βάρδιες περιφρούρησης του χώρου, στον οποίο σχεδιάζει ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότης Μηταράκης, την δημιουργία της δομής

Επίσης, το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου σχεδιάζεται να οργανωθεί συγκέντρωση στην πλατεία Βουνακίου και στην συνέχεια πορεία διαμαρτυρίας προς το γραφείο του κ. Μηταράκη, στο τέρμα της οδού Απλωταριάς.

Στην συνέλευση παραβρέθηκαν και μίλησαν οι επικεφαλής των παρατάξεων Χίος Μπροστά κ. Γιάννης Καραβασίλης και Λαϊκή Συσπείρωση κ. Μάρκος Σκούφαλος, που επέκριναν την χλιαρή στάση της δημοτικής αρχής και ζήτησαν δραστικά μέτρα από τον δήμο Χίου για την προστασία του χώρου, που αποτελεί δημοτική ιδιοκτησία.

Σχόλια