Μήνυμα Παντελή Βρουλή για την ημέρα της Γυναίκας

“Η Παγκόσμια  Ημέρα της Γυναίκας καθιερώθηκε σαν σήμερα από το 1975,  προωθώντας την ισότητα των δυο φύλων. Παράλληλα όμως μας υπενθυμίζει ότι οι νομοθετικές διακρίσεις σε όλους τους κοινωνικούς τομείς σε «βάρος» της γυναίκας πρέπει να εκλείψουν”, αναφέρουν στο μήνυμα που εξέδωσε με αφορμή την Παγκόσμια μέρα της Γυναίκας ο αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Παντελής Βρουλής.

“Ο εορτασμός της Παγκόσμιας  Ημέρας της Γυναίκας μας δίνει το έναυσμα να αναδείξουμε τον πολυδιάστατο, αδιαμφησβήτητο, σημαντικό και καθοριστικό κοινωνικό ρόλο της γυναίκας, γιαγιάς – μάννας – συζύγου, αλλά και να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας, άνδρες και γυναίκες για την οικοδόμηση μιας πιο δίκαιης και ισότιμης κοινωνίας. Ο καθένας μας λοιπόν ξεχωριστά, σεβόμενος την συνάδελφο, την κόρη, τη μάνα, την αδελφή, την φίλη, τη συνεργάτιδα, οφείλει να αναγνωρίσει έμπρακτα την  πολύτιμη προσφορά τους, αλλά και τους κόπους και επιτυχίες τους!!

Ως Περιφερειακή αρχή εύχομαι ολόψυχα σε όλες τις γυναίκες και στις Χιώτισσες Χρόνια Πολλά” καταλήγει στο μήνυμα του ο αντιπεριφερειάρχης.