Μόνο στη Δασκαλόπετρα λειτουργεί seatrack

Απαράδεκτη χαρακτηρίζει ο Παγχιακός Σύλλογος ΑμεΑ, τη μη λειτουργεί seatrack , στις παραλίες της Χίου. όπως εημερώνει ατ μέλη του ήδη μετά από επικοινωνία με τη δημοτική αρχή εγκαταστάθηκε και λειτουργεί το seatrack της Δασκαλόπετρας.

“Το ΔΣ του ΠΣΑμεΑ θεωρεί απαράδεκτο να βρισκόμαστε στο δεύτερο 15/ήμερο  του Ιούνη και όμως τα άτομα με Αναπηρίες και χρόνιες παθήσεις να στερούνται τη θάλασσα, ζήτημα ζωτικό για τις κινητικές και όχι μόνο αναπηρίες. Δικαιολογημένες λοιπόν οι διαμαρτυρίες και η αγανάκτηση” , σημειώνει στην ανακοίνωση που εξέδωσε καλώντας “επισήμως δημόσια να τοποθετηθούν οι υπεύθυνοι, και να ενημερώσουν πότε σκοπεύουν να τοποθετήσουν όλες τις εγκαταστάσεις, πριν βεβαίως ελπίζουμε να μπούμε στο δεύτερο μισό του καλοκαιριού.

Επίσης να πάρουν όλα τα αναγκαία μέτρα συντήρησης, ώστε να μην υπάρξουν  προβλήματα κατά την διάρκεια της λειτουργίας τους, τους καλοκαιρινούς μήνες. Αναγκαία είναι δε η ενημέρωση των Συλλόγων ΑμεΑ, για την εξέλιξη του θέματος, αλλά και κάθε σχετικής πληροφορίας, ώστε να μπορούν να ενημερώνουν τα μέλη τους και όχι μόνο.”