Μονοθεματική συνεδρίαση για το κολυμβητήριο προτείνει η ΣυμμαΧία Αξιών

Τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Χίου με μοναδικό θέμα εκεινο του κολυμβητηρίου και τους λόγους που οδήγησαν τη δημοτική αρχή στο κλείσιμο του, ζητά ο συνδυασμός “ΣυμμαΧία Αξιών”.

Αναφέροντας ότι το κολυμβητήριο έκλεισε σε μια κρίσιμη περίοδο για αθλητές γονείς και ομάδες τινάζοντας στον αέρα την προετοιμασία και τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς ο συνδυασμός ζητά στη συγκεκριμένη συνεδρίαση να υπάρχει ενημέρωση από τον ανάδοχο του έργου και την τεχνική υπηρεσία του δήμου.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε: “Αθλητές, γονείς και σωματεία βρίσκονται σε απόγνωση εξαιτίας του κλεισίματος της μεγάλης πισίνας του κολυμβητηρίου, που οφείλεται αποκλειστικά στην ολιγωρία της δημοτικής αρχής Κάρμαντζη.

Ένα μήνα μετά τις εξαγγελίες του Δημάρχου για άμεση λειτουργία της εξωτερικής πισίνας του κολυμβητηρίου (καταδυτηρίου) και παρά τις συνεχείς ερωτήσεις και προτάσεις από το σύνολο των δημοτικών παρατάξεων, η πισίνα παραμένει κλειστή, η δημοτική αρχή συνεχίζει να αδιαφορεί και να ολιγωρεί, ενώ γονείς και σωματεία οδηγούνται στην οικονομική εξουθένωση, αφού είναι υποχρεωμένοι να πηγαίνουν για προπονήσεις στην Αθήνα!
Για τον λόγο αυτόν, η ΣυμμαΧία Αξιών αναλαμβάνει την πρωτοβουλία για μία ευρεία μονοθεματική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου, με την συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων και των σωματείων, προκειμένου, μετά τον απολογισμό των μέχρι σήμερα ενεργειών αλλά και της απραξίας από πλευράς δημοτικής αρχής, να τεθεί το χρονοδιάγραμμα άμεσης λειτουργίας της εξωτερικής πισίνας και να ληφθούν οι αποφάσεις σχετικά με το πρόβλημα, που έχει δημιουργηθεί”.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια