Να δεις τι σου ΄χω για μετά

Περί του… συνεταιρισμού Κάρμαντζη – Καραβασίλη, όπως εύστοχα το διατύπωσε η Χιακή Συμπολιτεία στην ανακοίνωσή της, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019, είχαμε μια μικρή υποψία μέχρι την περασμένη Τετάρτη.

Την ημέρα αυτή ανακοίνωσε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Χίου την διεξαγωγή θεματικής συνεδρίασης για το προσφυγικό – μεταναστευτικό, ενώ μόλις μία ημέρα νωρίτερα (Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019) είχε καταθέσει το σχετικό αίτημα ο κ. Γιάννης Καραβασίλης.

Αμ’ έπος αμ’ έργον. Οπότε και η μικρή υποψία άρχισε να μεγαλώνει μέχρι την Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2019 (την τρίτη ημέρα), που όλα άρχισαν να γίνονται φανερά. Στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για τις διοικήσεις των νομικών προσώπων, μετά από κάποια ψευτό μπλα μπλα και σας παρακαλώ και δήθεν και μην με πιέζετε, ο κ. Καραβασίλης και σύσσωμη η παράταξή του ψήφιζαν και με τα δυό χεράκια τις προτάσεις Κάρμαντζη. Και, μάλιστα, λόγω καλής διαγωγής πήραν και παραπάνω από όσα αριθμητικά τους αναλογούσαν.

Να, λοιπόν, που όλα έχουν την εξήγησή τους.

Και πού να δείτε τι έχει να γίνει την επόμενη Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2019, στην συζήτηση για το προσφυγικό. Εκεί είναι που θα γίνουν ένα.

Και διατί να το κρύψωμεν, άλλωστε;

 

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια