Και δεύτερη (;) άφιξη προσφύγων στη Χίο, σε εξέλιξη η μεταφορά στην Λευκωνιά (φωτό)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 11:27 Ακόμα μία ομάδα προσφύγων και μεταναστών εντοπίσθηκαν λίγο πριν τις 11 το πρωί στον κεντρικό δρόμο της Καλλιμασιάς Χίου, απ΄ όπου και η κεντρική φωτογραφία που δημοσιεύουμε.

Σύμφωνα, επίσης, με αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται ότι σημειώθηκε τις πρωινές ώρες σήμερα, Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021 κι άλλη άφιξη στην περιοχή της Μπέλλα Βίστα, στην πόλη της Χίου, απ΄ όπου και η φωτό (κατωτέρω) από την σχετική ανάρτηση.

Τελευταίες πληροφορίες που έρχονται στον astraparis.gr  αναφέρουν ότι στην δομή καραντίνας στην Λευκωνιά έχουν μεταφερθεί μέχρι στιγμής συνολικά περί τα 35 άτομα.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 10:25

Νέα άφιξη προσφύγων και μεταναστών σημειώθηκε τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, 18 Δεκεμβρίου 2021, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η βάρκα έφτασε στην περιοχή των Νενήτων Χίου ή σύμφωνα με άλλες στην Αγία Φωτιά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αριθμός των αφιχθέντων ανέρχεται ενδεχομένως και σε 50, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως.

Μέσα στην Καλλιμασιά Χίου εντοπίσθηκαν λίγο πριν τις 9 το πρωί περί τα 15 άτομα (απ΄ όπου και οι φωτογραφίες), τα οποία περισυνελλέγησαν, προκειμένου να μεταφερθούν στην δομή καραντίνας, στην Λευκωνιά.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την αστυνομία, λίγο μετά τις 10 το πρωί, στην Λευκωνιά είχαν μεταφερθεί πέντε άτομα, με τις πληροφορίες του astraparis.gr να αναφέρουν ότι οι συγκεκριμένοι είχαν εντοπισθεί νωρίτερα στην ευρύτερη περιοχή των Νενήτων Χίου. Από το Λιμενικό Σώμα ουδεμία επιβεβαίωση υπάρχει μέχρι στιγμής.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια