Νέες συνθέσεις στα δικαστήρια της Χίου από 16 Σεπτεμβρίου – Ποιοί φεύγουν, ποιοί έρχονται

Με ανανεωμένες συνθέσεις θα αρχίσουν το έργο τους κατά το νέο δικαστικό έτος, από 16 Σεπτεμβρίου 2023, τα δικαστήρια της Χίου, μετά τις αλλαγές που επέρχονται από τις αποφάσεις μεταθέσεων και νέων τοποθετήσεων της συνεδρίασης της 22.6.2023 του ανωτάτου δικαστικού συμβουλίου.

Συγκεκριμένα:

Νέα πρόεδρος πρωτοδικών Χίου τοποθετείται η νεοπροαχθείσα κα Αγγελική Πολυμένη, στην θέση του νεοπροαχθέντος στον βαθμό του εφέτη κ. Ευστάθιου Μερκούρη, ο οποίος τοποθετήθηκε στο εφετείο Αθηνών.

Εισαγγελέας πρωτοδικών Χίου τοποθετείται η νεοπροαχθείσα εισαγγελέας κα Σοφία Διπλοΐδου, στην θέση του κ. Λεωνίδα Μπουτσιαβάρα, ο οποίος μετατίθεται στην Κοζάνη

Στο πρωτοδικείο Χίου τοποθετούνται, επίσης, οι νεοπροαχθείσες πρωτοδίκες κες Βασιλική – Γεωργία Κουτσανδρέα και Ευφροσύνη Καρανικολάου, στις θέσεις των μετατιθεμένων πρωτοδικών κας Εμμανουέλας – Φωτεινής Κουρσοβίτη (πρωτοδικείο Καβάλας) και κας Χρυσούλας Μπεγιαζή (πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης).

Στο ειρηνοδικείο Χίου μετατίθεται η κα Μαρία Μίμαρου (από ειρηνοδικείο Αθηνών), ενώ τοποθετείται σε θέση δοκίμου ειρηνοδίκη η απόφοιτη ΕΣΔι κα Αναστασία Τσακιράκη. Μετατίθενται από το ειρηνοδικείο Χίου οι κες Αναστασία Βοϊτσίδου (ειρηνοδικείο Ολυμπίων) και Θεοδώρα Φισκατώρη (ειρηνοδικείο Καλαβρύτων).