Νέο φιάσκο με την παραχώρηση τάμπλετ στα σχολεία, καταγγέλλει η Ένωση Γονέων

Έκτακτη τηλεδιάσκεψη των μελών της επιτροπής παιδείας, ζητά η Ένωση Γονέων Χίου, καταγγέλλοντας ότι με ευθύνη του προέδρου της Επιτροπής κ. Κωστή Καρατζά, η προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού στα σχολεία έχει τελματώσει.

“Με έκπληξή μας ενημερωθήκαμε σήμερα από τα ΜΜΕ για τις νέες απαράδεκτες δηλώσεις του προέδρου της Δημοτικής επιτροπής παιδείας πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ. Καρατζά σχετικά με την προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού για τους μαθητές που έχουν ανάγκη. Πιστεύαμε ότι έστω και με μεγάλη καθυστέρηση το θέμα είχε δρομολογηθεί μετά και τις ανακοινώσεις από Δήμο και Περιφέρεια . Αντ’ αυτού ο κ. Καρατζάς επανέρχεται επικαλούμενος διάφορες δυσκολίες που ως συνέπεια θα έχουν περαιτέρω καθυστερήσεις . Αντί να συνεργαστεί με τους αρμόδιους ανακαλύπτει εκ νέου κωλύματα χωρίς μάλιστα να έχει συζητήσει με τα μέλη της επιτροπής της οποίας είναι πρόεδρος.
Ως Ένωση Γονέων Χίου ζητάμε έκτακτη τηλεδιάσκεψη των μελών της επιτροπής ώστε να δώσουμε άμεσα λύση στα ” ανυπέρβλητα ” προβλήματα  .
Κάποια από τα παιδιά μας εξακολουθούν να είναι αποκλεισμένα από την εκπαίδευση λόγω έλλειψης εξοπλισμού και υπάρχουν ευθύνες”, αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση με την οποία κρίνεται επιτακτική η παρέμβαση δημάρχου για το φιάσκο με την παραχώρηση ηλεκτρονικού εξοπλισμού στα σχολεία.

 

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια