ΝΤ ΑΔΕΔΥ: Κερδίσαμε μια μάχη παραμένουμε σε ετοιμότητα

Σε ετοιμότητα καλεί τους Χιώτες το ΝΤ της ΑΔΕΔΥ σημειώνοντας ότι μετά τα τελευταία γεγονότα σε Θόλος, Μεστά και λιμάνι της Χίου, κερδήθηκε μια μάχη αλλά ο πόλεμος ενάντια στην μετατροπή του νησιού σε φυλακή ψυχών συνεχίζεται.

“Η Ε.Γ του  ΝΤ Χίου της ΑΔΕΔΥ χαιρετίζει τον χιώτικο λαό, τους συναδέλφους μας  που για ακόμη μια φορά έδωσαν τη μάχη με ετοιμότητα, αποφασιστικότητα, οργάνωση και ενότητα.

Διάλεξαν ημέρα αργίας, ημέρα γιορτής.    Κερδίσαμε μια ακόμη μάχη ενάντια στη κυβέρνηση, τον Υπουργό Μετανάστευση, τους υποστηρικτές τους, που παρά την σθεναρή και σταθερή άρνηση των Χιωτών, εμμένουν στο να περάσει δια πυρός και σιδήρου η πολιτική της ΕΕ, ο εγκλωβισμός των προσφύγων και των μεταναστών στα νησιά μας.  Πολιτική, την οποία προχώρησαν με συμφωνίες και οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

Χιώτισσα και Χιώτη μπορείς! Δεν κάνουμε πίσω!

Καλούμε τα πρωτοβάθμια σωματεία της δύναμης μας, όλους τους φορείς, όλους τους κατοίκους να είμαστε σε ετοιμότητα, να είμαστε σε επαγρύπνηση! Μόνο με τη δική μας δράση και αγώνα  μπορούμε να τους σταματήσουμε, το δείχνει η ίδια η ζωή. Δεν εφησυχάζουμε !

Δεν θα περάσει. Όλοι στον αγώνα που συνεχίζεται!”, αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε το  ΝΥ της ΑΔΕΔΥ