Ο Χρυσόστομος Χατζηκυριαζής αναπληρωματικός στο ΔΣ της ΕΝΠΕ

Ο Αντιπεριφερειάρχης  Τεχνικών Έργων Χρυσόστομος Χατζηκυριαζής εξελέγη ως πρώτος αναπληρωματικός στο νέο ΔΣ της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Ο κ. Χατζηκυριαζής προτάθηκε από τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνο Μουτζούρη και έλαβε 84 ψήφους σε σύνολο 262  που πήρε η παράταξης με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και εκ νέου Πρόεδρο του ΔΣ της ΕΝΠΕ Απόστολο Τζιτζικώστα ο οποίος εξέλεξε 9 από τα 12 μέλη.

Το νέο ΔΣ της ΕΝΠΕ  αποτελείται από τους 13 Περιφερειάρχες και τους 12 εκλεγμένους συμβούλους.

Αμέσως μετά την διαδικασία ο Αντιπεριφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
« Ήθελα να ευχαριστήσω αρχικά τον Περιφερειάρχη για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου και για την τιμητική πρόταση που μου έκανε να συμμετέχω στις εκλογές της ΕΝΠΕ ως υποψήφιος. Να ευχαριστήσω επίσης όλα τα μέλη και τους συναδέλφους που με τίμησαν με την ψήφο τους και με κατέταξαν στην 10η θέση ως πρώτο αναπληρωματικό.  Προτεραιότητα μας όπως έχει τεθεί από τον Περιφερειάρχη,  είναι να προωθούμε, να διεκδικούμε  και να προασπίζουμε τα συμφέροντα των Βορειοαιγαιοπελαγιτών και αυτό θα κάνουμε και μέσα από τα συλλογικά όργανα στα οποία συμμετέχουμε.