Ο Γιώργης Βασιλόπουλος 24 ώρες στη ζωή μιας γυναίκας

Ο Γιώργης Βασιλόπουλος είναι ένα χιωτάκι που όπως όλα τα άλλα άφησε τον τόπο του να ακολουθήσει το όνειρό του. Το δικό του όνειρο ήταν να γίνει ηθοποιός και η μέχρι στιγμής πορεία του δείχνει ότι βαδίζει στο σωστό μονοπάτι.

Αυτή τη σεζόν συμμετέχει στη θεατρική παράσταση “Εικοσιτέσσερις ώρες από τη ζωή μιας γυναίκας”σε σκηνοθεσία Κίρκης Καραλή στο Θησείον, που παίζεται από τις 7 Μαρτίου αποσπώντας για την ερμηνεία του διθυραμβικές κριτικές για τους πολλαπλούς ρόλους που ερμηνεύει επί σκηνής.

Ο έρωτας ανατρέπει την ήρεμη, προβλέψιμη ζωή μιας καθώς πρέπει γυναίκας. Δυστυχώς μόνο για είκοσι τέσσερις ώρες. Μια σαρανταδυάχρονη αριστοκράτισσα χήρα φτάνει στο Μόντε Κάρλο και επισκέπτεται το καζίνο, όπου παρακολουθεί με ενδιαφέρον την υψηλή κοινωνία να ποντάρει. Την προσοχή της τραβάει ένας όμορφος νέος, που χάνει όλα του τα χρήματα και αποχωρεί απελπισμένος. Φοβούμενη ότι θα κάνει κάποια τρέλα, η γυναίκα τον ακολουθεί και τελικά του σώζει τη ζωή περνώντας μια νύχτα μαζί του. Αυτή η νύχτα όμως αλλάζει και τη δική της ζωή για πάντα και η επόμενη μέρα που ξημερώνει της επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις.

Συντελεστές

Πρωταγωνιστεί η Ιωάννα Μαυρέα.
Μαζί της ο Σήφης Πολυζωίδης, ο Γιώργης Βασιλόπουλος, η Ολυμπία Σκορδίλη κι ο Άρης Νινίκας.

Συγγραφέας: Στέφαν Τσβάιχ
Μετάφραση: Δημήτρης Δημοκίδης
Δραματουργική επεξεργασία – Σκηνοθεσία: Κίρκη Καραλή
Σκηνογραφία – Ενδυματολογία: Άση Δημητρολοπούλου 
Κινησιολογία: Κωνσταντίνος Παπανικολάου 
Μουσικη: Αντώνης Παπακωνσταντίνου
Φωτισμοί: Άλεξ Αλεξάνδρου
Βοηθός σκηνοθέτη: Ολυμπία Σκορδίλη
Επικοινωνία – Δημόσιες σχέσεις: Brainco S.A.
Φωτογραφίες: Νίκος Πανταζάρας
Βίντεο: Ειρήνη Στείρου
Διεύθυνση παραγωγής: Αναστασία Παπαγεωργίου
Παραγωγή: Τέχνης Πολιτεία

Διάρκεια παράστασης: 85′
Χωρίς διάλειμμα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σχόλια