Ο Κώστας Τριαντάφυλλος σε συγκεντρώσεις στην Συκιάδα και την Λαγκάδα

Στην Συκιάδα και την Λαγκάδα, βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, 16 Μαΐου 2019, ο επικεφαλής της Συμμαχίας Αξιών και υποψήφιος δήμαρχος Χίου κ. Κώστας Τριαντάφυλλος, μαζί με φίλους, στελέχη και υποψήφιους του συνδυασμού.

Στην ανακοίνωσή της η παράταξη αναφέρει:

Στα χωριά Συκιάδα και Λαγκάδα, ο κ. Τριαντάφυλλος άκουσε τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς των κατοίκων για το μέλλον του τόπου τους, ενώ ο ίδιος τους ενημέρωσε για το πρόγραμμα της παράταξης του και την αξία της ισόρροπης ανάπτυξης, τονίζοντας ότι για να μείνουν ζωντανά τα χωριά, πρέπει να αναδειχθούν οι πραγματικές δυνατότητες τους, ώστε να μπορέσουν να πρωτοστατήσουν στη νέα οικονομική σελίδα της Χίου.

Παρουσίασε τις προτάσεις της Συμμαχίας για τα χωριά και πώς μπορούμε να αναστρέψουμε την τάση ερημοποίησης που παρουσιάζεται στα περισσότερα χωριά της Χίου. Επεσήμανε ότι Χίος δεν υπάρχει χωρίς τα χωριά της.

Ειδικότερα στην Λαγκάδα τόνισε ότι η Συμμαχία έχει εξαρχής τοποθετηθεί ενάντια στην κατασκευή μονάδας παραγωγής ενέργειας από τηγανέλαια, προτάσσοντας την αναγκαιότητα ολοκλήρωσης του χωροταξικού σχεδιασμού του νησιού. Επεσήμανε δε ότι η Συμμαχία δεν είναι ενάντια στις επενδύσεις γενικά, αντιθέτως το πρόγραμμα της στοχεύει στην προσέλκυση μικρών και μεγάλων επενδύσεων. 

Ωστόσο, στην Λαγκάδα, που είναι ένα μοναδικό γραφικό χωριό, τουριστικός και γαστρονομικός προορισμός, ο στόχος μας είναι να αξιοποιηθεί περαιτέρω τουριστικά και να επιδιώξουμε να δημιουργηθούν εκεί τελωνειακός και λιμενικός σταθμός, προκειμένου να προσεγγίζουν περισσότερα σκάφη αναψυχής.

Τέλος, ο Κώστας Τριαντάφυλλος ευχαρίστησε όλους τους κατοίκους και στα δύο χωριά για την συζήτηση και πολύ θετική υποδοχή.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια