«Ω, τι κόσμος μπαμπά», στο Ομήρειο

Την παράσταση «Ω, τι κόσμος μπαμπά» παρουσιάζει η θεατρική ομάδα του Φιλοπρόοδου Ομίλου Βροντάδου σε σκηνοθεσία της Νίτσας Κλούβα, το Σάββατο και την Κυριακή 16 και 17 Οκτωβρίου 2021 στις 20.00 στο Ομήρειο.

«Όλα επιτρέπονται Μανώλη… έχει και ένα θράσος ο Λαός… πάντα υπάρχει τρόπος να του παίρνεις πίσω ότι του δίνεις..» στον κόσμο του Κώστα Μουρσελά που έγραψε το θεατρικό έργο «Ω, τι κόσμος Μπαμπά» το 1973 μέσα σε μια μαύρη πολιτική σελίδα της Ελλάδας. Ευφυής, ρεαλιστής, ευρηματικός ο συγγραφέας σατιρίζει καταστάσεις και πρόσωπα που συναντάμε σε κάθε εποχή. Μέσα στον καιρό της πανδημίας η θεατρική ομάδα «Αυλαία» του Φ.ΟΒ. με τη σκηνοθετική επιμέλεια της εκπαιδευτικού Νίτσας Κλούβα δούλεψε εντατικά και ανεβάζει αυτό το έργο που μπορεί να χαρακτηρίζεται από χιούμορ αλλά ταυτόχρονα είναι πρόσφορο για γόνιμους προβληματισμούς.

Η παράσταση δόθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 2021 στην 32η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου στη Νάξο, με πολύ καλές κριτικές.

Παίζουν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί: Μάρκος Κάβουρας, Αθηνά Βούκουνα, Γιώργος Κερμπάτσος, Άννα Σιταρά, Τζένη Βούκουνα, Διονυσία Κρόκου, Γωγώ Μπαχά, Δημήτρης Μπαχάς, Κώστας Βούκουνας, Πολύδωρος Στείρος και ο Πέτρος Τσουκάρης.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια