Οι μποναμάδες του ΦΟΒ

Εκδήλωση όπου θα ακουστούν οι καθιερωμένοι πλέον από το 1956, μποναμάδες, πραγματοποιεί ο ΦΟΒ την  Τετάρτη  1η Ιανουαρίου 2020 στις 17.30 στις εγκαταστάσεις του,

Την πίτα θα ευλογήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης

  • Θα προσφερθεί το αναμνηστικό των 107 χρόνων από τη μάχη του Αίπους στον Ταξίαρχο Χίου κ.Σταύρο Παπασταθόπουλο στο πρόσωπο του οποίου τιμάται ο Ελληνικός Στρατός για το αίσθημα ασφάλειας που παρέχει  στους πολίτες και για τη συμβολή του στις εκδηλώσεις μνήμης της μάχης του Αίπους.

Θα τιμηθούν με αναμνηστική πλακέτα η κ. Δέσποινα Χούλη-Βλυσίδου για την πολυετή προσφορά της στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και την εν γένει κοινωνική δράση της, ο Βρονταδούσης αθλητής υδατοσφαίρισης Κωνσταντίνος Γκιουβέτσης για την καθοριστική συμβολή του στην κατάκτηση 3 χρυσών μεταλλίων με την Εθνική Ομάδα Νέων Ανδρών Υδατοσφαίρισης και η Σταυρούλα Βασιλάκη ως αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς της στην θεατρική Ομάδα του Φ.Ο.Β με την ευκαιρία της κατάκτησης του B΄ Γυναικείου Ρόλου στο 3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμου Μονεμβασίας τον Ιούλιο του 2019.

  • Θα προβληθεί ολιγόλεπτο βίντεο από την καλοκαιρινή εκδρομή του Φ.Ο.Β. στον Ηρωικό-Μαρτυρικό-Αλησμόνητο Πόντο που επιμελήθηκε ο Νίκος Γεωργούλης
  • Θα ακουστούν μπουναμάδες (έμμετροι σατιρικοί στίχοι)

των Ιάκωβου ΜπριλήΔημήτρη Κυριαζή και Αριστείδη Ζαννίκου.

Η χορωδία του Φ.Ο.Β. υπό τη διεύθυνση του μουσικού κ. Σταύρου Στείρου θα τραγουδήσει τα παραδοσιακά κάλαντα και ο Άγιος Βασίλης θα μοιράσει δώρα.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια