Οι πρώτοι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης για δήμο Χίου και Περιφέρεια

Τους πρώτους υποψηφίους της για τον δήμο Χίου και την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ανακοίνωσε η Λαϊκή Συσπείρωση, σε εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκαν και μίλησαν ο κ. Σταύρος Τάσσος, υποψήφιος περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, ο κ. Γιώργης Αμπαζής , υποψήφιος για την Περιφέρεια και ο υποψήφιος δήμαρχος Χίου κ. Μάρκος Σκούφαλος.

Υποψήφιοι για τον δήμο Χίου

1) Στυλιανή (Στέλλα) Αμπαζή, ιδιωτική υπάλληλος, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Χίου.

2) Αργυρώ Ανδριώτου – Ποδιά, από το Βαρβάσι, εργαζόμενη στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου με συμμετοχή στο γυναικείο κίνημα.

3) Μαρία Γιατρέλη, φιλόλογος στο ΕΠΑΛ Βροντάδου, διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Χίου.

4) Κλεάνθη (Κλαίρη) Γιόμελου – Κωστάλα, από τον Βροντάδο, εργάστηκε στην περιφερειακή ενότητα Χίου, διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στην Π.Ε. Χίου, μέλος της Ε.Γ. του Ν.Τ. Χίου της ΑΔΕΔΥ, δημοτικός σύμβουλος Ομηρούπολης και Χίου, εκπροσώπησε την Λαϊκή Συσπείρωση στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής που αφορά τους παιδικούς σταθμούς, το κολυμβητήριο κ.λπ. και στην ΔΕΥΑΧ.

5) Στυλιανός Κουμπιάς, από το Καστέλο – Αγία Παρασκευή, πλοίαρχος εμπορικού ναυτικού, αντιπρόεδρος στον Παγχιακό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Αξιωματικών Εμπορικού Ναυτικού και ταμίας στη Παγχιακή Ένωση Συνταξιούχων Εμπορικού Ναυτικού με πλούσια δράση στα κοινωνικά ζητήματα του νησιού μας.

6) Zουζάνα Κούνουπα, από την Λαγκάδα, βιολόγος γενετιστής, υποψήφια διδάκτωρ ιατρικής Πανεπιστημίου Κρήτης.

7) Φραγκούλης Κυλαδίτης, από το Βροντάδο. Εργάστηκε ως δάσκαλος στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, διετέλεσε προϊστάμενος του τμήματος εκπαιδευτικών θεμάτων της διεύθυνσης πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Χίου, ιδρυτικό μέλος του Σωματείου Συνταξιούχων ΕΦΚΑ. Σήμερα είναι υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης δήμου Χίου

8) Ιωάννης Λαμπαδοχυτός, από τα Νένητα, πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Χίου.

9) Βασιλική Μέμηλα, από τα Θυμιανά, δασκάλα στο 9ο δημοτικό σχολείο

10) Νικήτας Παναγιώτης, γυμναστής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ και αντιπρόεδρος της Ε.Γ. του Ν.Τ. Χίου της ΑΔΕΔΥ.

11) Δημήτρης Νομικός, πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων Χίου και μέλος της Ε.Γ. του Ν.Τ. Χίου της ΑΔΕΔΥ.

12) Πολυξένη (Ξένια) Παμπουρτζή, δικαστική υπάλληλος, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Χίου και του Δ.Σ. του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Χίου.

13) Παναγιώτης Παπάς, απόφοιτος του Πολυτεχνείου Βόλου, ηλεκτρολόγος μηχανικός και μηχανικός Η/Υ.

14) Δημήτρης Σαλιάρης, απόφοιτος της Πολυτεχνικής Σχολής Σάμου, ηλεκτρολόγος μηχανικός και μηχανικός Η/Υ, ελεύθερος επαγγελματίας.

15) Ασπασία Φαφαλιού, φιλόλογος στο γυμνάσιο Βροντάδου, διετέλεσε μέλος της ΕΛΜΕ Χίου.

Υποψήφιοι για την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

1) Πέτρος Γεωργιακώδης, από τα Αρμόλια, πολιτικός μηχανικός, πρόεδρος του Ν. τμήματος του ΕΕΤΕΜ.

2) Ιωάννης Ζωφός, από το Βασιλεώνοικο, οικονομολόγος, διετέλεσε προϊστάμενος του ΟΤΕ Βροντάδου καθώς και νομαρχιακός σύμβουλος Χίου και δημοτικός σύμβουλος Οινουσσών, πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Οινουσσών και σήμερα είναι μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Συνταξιούχων ΕΦΚΑ Χίου, μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου στο Βασιλεώνοικο.

3) Παντελής Καλόγηρος, από την Λαγκάδα, εργαζόμενος στο δήμο Χίου, ολυμπιονίκης με αναπηρία δύο φορές στον δίσκο, το 2008 στο Πεκίνο και το 2012 στο Λονδίνο, γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων ΟΤΑ Χίου.

4) Ιωάννης Κόρμαλος, από του Βάγια Θυμιανά, εκπαιδευτής οδηγών, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων και Απογόνων Ε.Α. και ΔΣΕ και του Δ.Σ. του Ιππικού Συλλόγου.

5) Στέλλα Μορφούλη, από την Εγνούσα, με συμμετοχή στα κοινωνικά, πολιτιστικά, θεατρικά και χορωδιακά δρώμενα του νησιού.

6) Νέστορας Ξυλάς, από τον Βροντάδο, απόφοιτος ΕΜΠ – ηλεκτρολόγος μηχανικός και μηχανικός Η/Υ, εργάζεται ως αναπληρωτής εκπαιδευτικός πληροφορικής στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση Χίου. Γραμματέας του Δ.Σ. της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Βορείου Αιγαίου και γραμματέας του Δ.Σ. του Σωματείου Ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας Χίου.

7) Χρήστος Οικονόμου, από την Κέραμο, συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος, πρόεδρος του Δ.Σ. του Σωματείου Συνταξιούχων ΕΦΚΑ Χίου.

8) Μαρίκα Σάτρα, από τα Θυμιανά, εργαζόμενη στο «Βοήθεια στο σπίτι».

9) Κυριακή Χατζαντωνάκη, από τα Καρδάμυλα, διετέλεσε του Δ.Σ. των ΟΤΑ δήμου Χίου.

10) Γεώργιος Ψαρούδης, από το Θολοποτάμι, κοινωνιολόγος, εργαζόμενος – επιστημονικός υπεύθυνος του Κέντρου Πρόληψης Χίου, διετέλεσε αντιδήμαρχος Ανέμωνα και γραμματέας του Δ.Σ. της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου.

Φωτό αρχείου

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σχόλια