Οι συμβασιούχοι της ΒΙΑΛ και οι κουκουλοφόροι

ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΕΒΗ |

Το σχόλιό μας υπό τον τίτλο «Οι συμβασιούχοι της ΒΙΑΛ κι ο Μηταράκης του Καρφά», της περασμένης Τρίτης, 14 Σεπτεμβρίου 2021, προφανώς κάποιους ενόχλησε σφόδρα.

Και ποιοί είναι αυτοί, είναι ηλίου φαεινότερο. Είναι ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότης Μηταράκης κι όλο το παρελκόμενο συστηματάκι του.

Εκείνοι που δεν έπρεπε να είχαν ενοχληθεί είναι οι συμβασιούχοι ΣΟΧ 2/2017, τα αιτήματα των οποίων προέβαλε το συγκεκριμένο σχόλιο, όπως έχει γίνει και κατά το παρελθόν.

Όμως, όλως παραδόξως, ενώ ο υπουργός δεν εξέφρασε δημοσίως την διαμαρτυρία ή την δυσφορία του, έσπευσαν να κάνουν τούτο κάποιοι ανώνυμοι, που ισχυρίζονται ότι είναι οι συμβασιούχοι ΣΟΧ 2/2017.

Απέστειλαν, λοιπόν, σήμερα, Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021, “δελτίο Τύπου” με την υπογραφή «Οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι (ΣΟΧ2/2017) του ΚΥΤ Χίου». Επιχειρούν δε, χωρίς ονομαστική αναφορά στον astraparis.gr, να αντικρούσουν όσα γράψαμε, εκτοξεύοντας εναντίον μας κατηγορίες για ανυπόγραφο και ανυπόστατο δημοσίευμα.

Απευθυνόμαστε στους ανώνυμους επιστολογράφους και τους λέμε ξεκάθαρα ότι το “δελτίο Τύπου” τους το στείλαμε εκεί που του αξίζει: Στον κάλαθο των αχρήστων.

Όχι επειδή κάτι μας ενοχλεί ή επειδή δεν αντέχουμε την κριτική, αλλά επειδή δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό οι ανώνυμοι να απευθύνονται στους επώνυμους και να τους κατηγορούν για ανωνυμία!

Η στήλη «Αστραπιαία», όπου καταχωρήθηκε το σχόλιο, υπογράφεται από τον διευθυντή του astraparis.gr. Εκτός κι αν κάτι τους έχει τυφλώσει ή δεν ξέρουν να διαβάζουν.

Όταν, λοιπόν, αποφασίσουν να υπογράψουν με το ονοματεπώνυμό τους το “δελτίο Τύπου” που διένειμαν σήμερα στα μέσα ενημέρωσης, τότε θα το δημοσιεύσουμε και θα λάβουν και επί της ουσίας τις ανάλογες απαντήσεις.

Προσώρας, κάποιοι ξέρουν και κάποιοι άλλοι υποψιάζονται ποιός κρύβεται πίσω από τους ανώνυμους επιστολογράφους. Τότε, αν χρειαστεί, θα τον αποκαλύψουμε κιόλας.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια