Πεζοπορία στην περιοχή των Αυγωνύμων από το Chiosrunning

Πεζοπορία στην ευρύτερη περιοχή των Αυγωνύμων διοργανώνει την προσεχή Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2015, ο Σύλλογος Αθλητών Υγείας Χίου Chiosrunning και προσκαλεί τα μέλη και φίλους του Συλλόγου για μια ξεχωριστή βόλτα μέσα στη φύση σε ένα από τα ωραιότερα φυσικά αξιοθέατα του νησιού μας.

Πρόκειται για μία κυκλική διαδρομή μέσα στα πεύκα, μήκους 12 έως 14 χιλιομέτρων με βαθμό δυσκολίας 3 (1 εύκολο – 5 δύσκολο ), σε χωματόδρομο, που θα ξεκινήσει λίγο μετά το ναυτικό φυλάκιο.

Η συμμετοχή προϋποθέτει ατομική ευθύνη και θα υπογράψουν σε υπεύθυνη δήλωση που θα διανεμηθεί πριν την έναρξη της πεζοπορίας.

Απαραίτητος εξοπλισμός, τα κατάλληλα παπούτσια για βουνό, τύπου μποτάκι, νερό, ρουχισμός ανάλογος του καιρού, κινητό τηλέφωνο και τροφή. Τα παιδιά δεκτά με την επιμέλεια και επιτήρηση από τους γονείς τους.

Σημείο προσυγκέντρωσης έχει ορισθεί το δημαρχείο Χίου στις 8.30 το πρωί. Μετά την πεζοπορία θα ακολουθήσει φαγητό σε τοπική ταβέρνα για όσους επιθυμούν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ. 22710 24826, 6977 296161 και 6945 994100 ές και την Παρασκευή το μεσημέρι.