Πνιγμός πρόσφυγα στη λιμνοδεξαμενή Ζυφιά

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 21:57 Νεκρός ανασύρθηκε από δύτες λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ της Κυριακής, 5 Αυγούστου 2018 κι ύστερα από πολύωρες έρευνες ο 31χρονος πρόσφυγας από την λιμνοδεξαμενή του Ζυφιά της Χίου. Στο σημείο βρίσκονται στελέχη της αστυνομίας, η οποία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 19:52

Κορυφώνονται οι έρευνες αστυνομίας πυροβεστικής και πιθανά να ζητηθεί και η συνδρομή δύτη στη λιμνοδεξαμενή του Ζυφιά για τον εντοπισμό 31χρονου πρόσφυγα που ενώ την Κυριακή 5 Αυγούστου 2018 κολυμπούσε μαζί με άλλους στο νερό της λιμνοδεξαμενής, ζήτησε βοήθεια και χάθηκε στα νερά.

Το περιστατικό έχει καταγραφεί και με ερασιτεχνική κάμερα από άλλους πρόσφυγες που κολυμπούσαν μαζί και όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία και οι πρώτες πληροφορίες ενώ όλοι μαζί βρίσκονταν στη λιμνοδεξαμενή ο 31χρονος φάνηκε να πνίγεται, σήκωσε τα χέρια του προς βοήθεια και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του με αποτέλεσμα να συμπεραίνουν όλοι ότι το μοιραίο έχει συμβεί.

Στο λιμνοδεξαμενή βρίσκονται ήδη δυνάμεις της αστυνομίας και πυροσβεστικής που ερευνούν για τον εντοπισμό του γύρω από τα νερά τηςλιμνοδεξαμενής και αναμένεται και η συνδρομή κάποιου δύτη καθώς δεν φαίνεται πουθενά ο άτυχος 31χρονος.

 

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια