Ποιές… συντονιστικές και παρατάξεις

Με υποτιμητικό μεν τρόπο αντιμετωπίζει την συντονιστική επιτροπή αιρετών και κατοίκων Χίου, που εξαπέλυσε εναντίον του επίθεση για την νέα δομή – καραντίνα προσφύγων και μεταναστών ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότης Μηταράκης, πλην – όμως – θέλοντας και μη επιχειρεί να απαντήσει στις καταγγελίες της.

Σε ανάρτησή του σχολιάζει την ανακοίνωση της συντονιστικής επιτροπής, ισχυριζόμενος και πάλι ότι ξεκίνησε η αποσυμφόρηση στην ΒΙΑΛ κι έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας Δεν παραλείπει δε να πλέξει το εγκώμιο του δημάρχου Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη, ευτυχώς που είναι αυτός δήμαρχος και όχι αυτοί που γράφουν ανακοινώσεις!

Αναλυτικά:

«Διάβασα διάφορες ανακοινώσεις… συντονιστικές και παρατάξεις:

1. Αποσυμφόρηση ΒΙΑΛ ξεκίνησε (-8% α΄ τρίμηνο) και θα συνεχίσει όλο το έτος.

2. Έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας στη ΒΙΑΛ.

3. Johansson πρότεινε δημιουργία χώρων σε κάθε νησί για ευάλωτους, με στόχο αποσυμφόρηση δομών, γιατί δεν το λέτε αυτό στις ανακοινώσεις σας;

4. Ευτυχώς στη Χίο είναι δήμαρχος ο Κάρμαντζης και όχι αυτοί που γράφουν ανακοινώσεις. Γιατί έβαλε πρώτα την ασφάλεια των κατοίκων, φυσικά χρειάζεται χώρος για καραντίνα. Το καταλαβαίνει ο κάθε λογικός άνθρωπος. Και πλέον ακολουθούν και άλλοι δήμοι με αντίστοιχα μέτρα».

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια