Ποιοι είναι οι «οι 1101» που έρχονται με τον Βαρουφάκη; (βίντεο)

Απορίες και ερωτήματα προκάλεσε το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με τίτλο «Οι 1101 έρχονται» και στο οποίο παρουσιάζονται πρόσωπα με τα μικρά τους ονόματα.

Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν ο πρώην ΥΠΟΙΚ Γιάνης Βαρουφάκης και ο ηθοποιός Κλέων Γρηγοριάδης. Το βίντεο ξεκινάει λέγοντας «Ερχονται και θα αλλάξουν τα πάντα οι 1101 την Κυριακή 1 Νοεμβρίου», ενώ αφού παρουσιάζονται τα πρόσωπα αναφέρεται πως οι 1101 έρχονται «για να αλλάξουν τα πάντα στην κοινωνία, στην πληροφορία, στην ιστορία,  στη δημοκρατία».

Το βίντεο είναι γυρισμένο σε γκρι μεταλλικό χρώμα που θυμίζει ταινία απόβασης εξωγήινων ή επιστημονικής φαντασίας.

Το μυστήριο από το βίντεο παραμένει με τον πρώην υπουργό Οικονομικών να ετοιμάζει την δική του… έκπληξη.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ.Βαρουφάκης μαζί με συνεργάτες θα κάνουν εκπομπή στο thepressproject και σε αυτή αναφέρεται το βίντεο. Μια εκπομπή που δεν αποκλείεται εν συνεχεία να μετατραπεί και σε κίνημα με επικεφαλής τον ίδιο τον πρώην ΥΠΟΙΚ.

Τι δείχνει το βίντεο

Το βιντέακι ξεκινάει με τον τίτλο «Ερχονται και θα αλλάξουν τα πάντα» και στη συνέχεια γίνεται η παρουσίαση προσωπων με τα μικρά τους ονόματα. Στην έκτη θέση εμφανίζεται ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης.
Η σειρά των προσωπών όπως παρουσιάζεται στο βίντεο είναι: Θάνος, Πέτρος, Χρύσα, Πρόδρομος, Θέα, Γιάνης (Βαρουφάκης).

Στη συνέχεια ακολουθεί οι τίτλοι «στην κοινωνία», «στην πληροφορία», «στην ιστορία», «στη δημοκρατία». Και μέτα ακολουθεί ξανά παρουσίαση προσώπων. Πρόκειται για τους: Φαίδρα, Σταύρο, Οδυσσέα, Ρενέτα, Κώστα, Βιργινία.

Αμέσως μετά παρουσιάζονται 4 πρόσωπα, χωρίς όμως τα ονόματά τους, και μετά συνεχίζεται η παρουσίαση άλλων με τα μικρά τους ονόματα. Είναι οι: Γιώργος, Ζωή, Αλεξ, Κλέων (Γρηγοριάδης), Μανώλης, Κωνσταντίνος. 

Μετά ακολουθούν άλλα 4 πρόσωπα χωρίς τα ονόματά τους και τέλος το βίντεο κλείνει με τους τίτλους «Ερχονται και θα αλλάξουν τα πάντα»,  «Κυριακή 1 Νοεμβρίου οι 1101 έρχονται»..

Μάλιστα υπάρχει και site στο οποίο προβάλλεται το συγκεκριμένο βίντεο www.1101.gr

varoufakis 001

To πρόσωπο του Γιάνη Βαρουφάκη όπως προβάλλεται στο βίντεο:

ΠΗΓΗ: IEFIMERIDA.GR