Πολύ καλή παρουσία του ΝΟΧ στο πανελλήνιο κύπελλο Optimist 11 χρονών 2015

Πολύ καλές εντυπώσεις και αποτελέσματα είχε η αποστολή του Ναυτικού Ομίλου Χίου στο πανελλήνιο κύπελλο Optimist 11 χρονών 2015 που πραγματοποιήθηκε στην Ανάβυσσο από 17 έως 20 Ιουνίου, με τη συμμετοχή 280 αθλητών/τριων (186 αγόρια & 97 κορίτσια).

Ο Φάνης Ζήσης κατέκτησε τη 2η θέση στη γενική αγοριών και μαζί με τον Κωνσταντίνο Αναδιώτη που κατέκτησε την 4η θέση έδωσαν την ευκαιρία στο Ναυτικό Όμιλο Χίου να έχει δύο αθλητές του στην πρώτη εξάδα της διοργάνωσης, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην μακρόχρονη ιστορία του Ομίλου.

Εντυπωσιακή ήταν και η παρουσία των υπόλοιπων αθλητών-αθλητριών, καθώς βρέθηκαν ψηλά στον πίνακα αποτελεσμάτων με μερικούς από αυτούς να παίρνουν το βάπτισμα, συμμετέχοντας για πρώτη φορά σε αγώνες τέτοιου επιπέδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι 16 αθλητές – αθλήτριες του ΝΟΧ αποτέλεσαν την πολυπληθέστερη αποστολή του αγώνα και λαμβάνοντας υπόψη την οργάνωση, το αγωνιστικό επίπεδο και την απόσταση από το κέντρο κάνουν τον ΝΟΧ να θεωρείται ο καλύτερος όμιλος της χώρας, σύμφωνα με επίσημες δηλώσεις του α’ αντιπροέδρου της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας κ. Αριστείδη Αδαμόπουλου.

Την αποστολή συνόδευαν οι προπονητές κ.κ. Άλντο Σάλβια και Μάρκος Παγούδης, καθώς και ο έφορος ιστιοπλοΐας του ΝΟΧ κ. Γιάννης Αναδιώτης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αθλητών/τριων του ΝΟΧ παρουσιάζονται στον κατωτέρω πίνακα.

nox optimist

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια