Πολιτικός αμοραλισμός, βαφτίζει διχόνοια την καταγγελία της αποστασίας

«Από κει που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βούδι», θα μπορούσε να ειπωθεί για τον δήμαρχο Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη, ο οποίος την καταγγελία της υποκινούμενης εκ μέρους του αποστασίας δημοτικών συμβούλων της Πρωτοβουλίας για τη Χίο την χαρακτηρίζει ως «ξεκάθαρη προσπάθεια για διχόνοια του λαού εις βάρος του λαού».

Βάζοντας αυτή τη φορά στο βρώμικο πολιτικό παιχνίδι την παράταξη Σύμπραξη Δημιουργίας, η οποία – σε μια ανακοίνωσή της που ξεχειλίζει από υποκρισία και πολιτικό αμοραλισμό, την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020 – χαρακτηρίζει ανιδιοτελές και αυθόρμητο κάλεσμα το συνεχές ρεσάλτο του στην παράταξη του κ. Μανώλη Βουρνού και την προσπάθειά του να αποσπάσει από εκεί δημοτικούς συμβούλους για να τον ξελασπώσουν.

Ανερυθρίαστα δε ισχυρίζεται πως νοιάζεται για το κοινό καλό, ενώ είναι προδήλως φανερό ότι ο κ. Κάρμαντζης νοιάζεται μόνον για τον εαυτούλη του και την διάσωση της ομάδας του, που ως δημοτική αρχή οδηγούν καθημερινά τον δήμο Χίου σε αδράνεια και ανυποληψία.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Σύμπραξης Δημιουργίας, η οποία καταχωρείται ως μνημείο θράσους και πολιτικής ιδιοτέλειας:

«Όταν ένα ανιδιοτελές και αυθόρμητο κάλεσμα προς άξιους και εργατικούς δημοτικούς συμβούλους για κοινή δράση και δημιουργικό έργο, μια ενωτική προσπάθεια ώστε κάθε μέρα, οι Χιώτισσες και οι Χιώτες να βλέπουν κάτι νέο, όμορφο και λειτουργικό που θα αναβαθμίζει την ποιότητα της καθημερινότητάς τους, ορίζεται αποστασία, αυτό λέγεται ξεκάθαρη προσπάθεια για διχόνοια του λαού εις βάρος του λαού.

Ο δήμαρχος Σταμάτης Κάρμαντζης και η δημοτική αρχή συνεχίζουν αποφασιστικά και δυναμικά για το κοινό συμφέρον και για ένα εντελώς διαφορετικό αύριο της Χίου μας και των πολιτών. Βλέπουν μόνο μπροστά ενωτικά και παραγωγικά, γιατί εν τέλει μόνο αυτό ενδιαφέρει τους συμπολίτες μας».

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο astraparis.gr, ο οποίος εξ αρχής αντελήφθη, αποκάλυψε και πολιτογράφησε ως υποκίνηση αποστασίας τις κινήσεις του δημάρχου αισθάνεται υπερήφανος, που εισπράττει μέρος της οργής και του πανικού τους.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια