Προήχθη σε υποναύαρχο ο Γιώργος Σκανδάλης – Συγχαρητήρια Κάρμαντζη σε Αργυράκη

Σε υποναύαρχο του Λιμενικού Σώματος προάγεται ο μέχρι σήμερα λιμενάρχης Πειραιά κ. Γιώργος Σκανδάλης, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε σήμερα, Σάββατο 19 Μαρτίου 2022, το υπουργείο Ναυτιλίας για τις κρίσεις ανωτάτων αξιωματικών Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής έτους 2022.

Ο δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στον αρχιπλοίαρχο του Λιμενικού Σώματος κ. Γεώργιο Σκανδάλη ο οποίος έπειτα από τις πρόσφατες κρίσεις προήχθη στο βαθμό του υποναυάρχου. Ακόμα ένας Χιώτης διακρίνεται επάξια για την σημαίνουσα προσφορά του υπηρετώντας στα σώματα ασφαλείας της χώρας μας.

Περήφανο και πάλι το νησί μας!

Από καρδιάς ευχές για την παραγωγική συνέχεια στα νέα υψηλά του καθήκοντα!

Επίσης από τον δήμο Χίου εξεδόθη η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στον υποναύαρχο του Λιμενικού Σώματος κ. Ιωάννη Αργυράκη, ο οποίος έπειτα από τις πρόσφατες κρίσεις προήχθη στο βαθμό του αντιναυάρχου, αναλαμβάνοντας τη θέση του πρώτου υπαρχηγού του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Ο υποναύαρχος κ. Αργυράκης, μέσα από την αξιολογότατη πορεία του, την πολυσχιδή του δράση και το σημαίνον έργο του προσφέρει αδιάκοπα στο Λιμενικό Σώμα, γεμίζοντάς μας με περηφάνια για το ήθος και τις ικανότητές του.

Από καρδιάς ευχές για τη δημιουργική συνέχεια στη νέα του θέση και τα υψηλά του καθήκοντα, πάντα με υγεία και δύναμη.

Σχόλια