Ψάχνει στο… Facebook για συνομιλητές ο Νότης Μηταράκης

Αφού είδε και απόειδε ότι κανένας δεν τον πακιαρίζεται (συναναστρέφεται), εκτός από την δημοτική αρχή Κάρμαντζη και για έναν ακόμα πρόσθετο λόγο, που αφορά την πρόσφατη εξαγγελία για δημιουργία νέας δομής προσφύγων και μεταναστών στο Θόλος, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότης Μηταράκης αποφάσισε να ψάξει συνομιλητές στο… Facebook.

Όσο κι αν ακούγεται κάπως, ναι είναι γεγονός, το ανακοίνωσε και επισήμως, σήμερα Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021, επιβεβαιώνοντας την πλήρη απομόνωσή του και την απέλπιδα προσπάθειά του να… πείσει την κοινωνία της Χίου, δηλαδή τα εντεταλμένα τρολ κι όσους τύχει και τσιμπήσουν το δόλωμα που ρίχνει.

Το εγχείρημα έχει προγραμματισθεί για την προσεχή Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου και ώρα 18:30, μέσω της σελίδας του κ. Μηταράκη στο Facebook, όπου θα υποδέχεται τις ερωτήσεις των πολιτών και θα απαντά σε live συζήτηση μαζί τους.

Για την κατά το δυνατόν μεγαλύτερη προβολή του σόου του έχει εξασφαλίσει ότι την «συζήτηση» θα αναμεταδίδουν η τηλεόραση της Αλήθειας και η εφημερίδα Πολίτης.

Απολύτως διακριβωμένες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι υπάρχει ήδη έτοιμος ένας μικρός στρατός από τοπικά τρολ και ψεύτικα προφίλ, κυρίως από τον φοιτητικό χώρο της ΟΝΝΕΔ, που τον ελέγχει και τα οποία παίρνουν θέση πίσω από το πληκτρολόγιο, για να αβαντάρουν τον κ. Μηταράκη με ερωτήσεις από στημένες έως και προβοκατόρικες.

Εννοείται ότι η «συζήτηση» θα περιστραφεί γύρω από το προσφυγικό και την κατά τον κ. Μηταράκη αδήριτη ανάγκη για την κατασκευή νέας δομής με μπόλικες – φυσικά – βολές κατά της αντιπολίτευσης στον δήμο Χίου και όποιου άλλου αντιστέκεται στον σχεδιασμό του.

Για… ξεκάρφωμα κάποια τρολ θα ρωτήσουν και για το αεροδρόμιο, το δικαστικό μέγαρο και της Κόρης Γεφύρι, έτσι για ποικιλία.

Αν μη τι άλλο, τουλάχιστον ο «διάλογος» ενός υπουργού με τέτοιους συνομιλητές θα είναι σπαραξικάρδιος.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια