Ψέματα, ψέματα, ψέματα

Του Γιώργου Κλιαμενάκη

Ανεξάρτητου δημοτικού σύμβουλου

 

Αυτό είναι το τρίπτυχο που χαρακτηρίζει την Δημοτική Αρχή. Ο κ. Ξενάκης χθες ανέφερε ότι υπεύθυνη για την καθυστέρηση στη οδό Ψυχάρη είναι η κ. Βάσση, Δ/ντρια της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας Χίου. Και αφού εκείνη είναι υπεύθυνη, πώς στο δημοτικό συμβούλιο με μοναδικό θέμα του Κάστρου λέει ότι η συνεργασία με την κ. Βάσση είναι άριστη και στις 06/09/2022 ο κ. Δήμαρχος της δίνει το επετειακό μετάλλιο, ως ένδειξη αναγνώρισης της μεγάλης προσφοράς της ίδιας για την ανάπτυξη και ανάδειξη του νησιού μας;

Χιώτισσα και Χιώτη, για τη Δημοτική Αρχή πάντα άλλος φταίει. Όχι, φταίνε οι ίδιοι, φταίει η ανικανότητα τους και η αδιαφορία για τον τόπο. Το μόνο που τους νοιάζει είναι οι δεκάδες αναθέσεις και παράνομες προσλήψεις, που στις 5 και 9 Οκτωβρίου τους οδήγησαν στα δικαστήρια για τη μονιμοποίηση τους.

Φτάνει πια. Όχι άλλα ψέματα. Οι Χιώτες δεν τρώνε κουτόχορτο. Εγώ υπόσχομαι ότι σύντομα ότι οι αναθέσεις και οι προσλήψεις θα βγουν στον αέρα και θα καταγγελθούν στα αρμόδια όργανα, διότι όλα τα χιωτόπουλα έχουν τον ίδιο Θεό. Και δεν είναι μόνο τα παιδιά και οι γυναίκες των συμβούλων ανώτεροι των άλλων. Υπομονή έντεκα μήνες έμειναν. Η διαφάνεια και αξιοκρατία θα κερδίσει και θα είμαστε όλοι μαζί για να κτίσουμε μια ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για τη Χίο.

Σχόλια