Έσβησε η πυρκαγιά στον Άγιο Γιώργη Κρασά στα Νενητούρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

 

UPDATE: Λίγα λεπτά πριν τις 21:00 και ύστερα από την επέμβαση της Πυροσβεστικής κατασβέστηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίς το απόγευμα στην περιοχή του Αγίου Γιάννη Κρασά

20:42 Με προβλήματα εξαιτίας του χιονιού στον δρόμο Βίκυ -Καμπιά έγινε η προσέγγιση της πυροσβεστικής στολ σημείο εκδήλωσης της πυρκαγιάς στον Άγιο Γιώργη Κρασά στα Νενητούρια, που καίει από νωρίς το απόγευμα.

Το πυροσβεστικό όχημα από το κλιμάκιο των Καρδαμύλων εξαιτίας του χιονιού έπρεπε να κάνει τον κύκλο της Αμανής για να προσεγγίσει στο σημείο, ενώ το όχημα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χίου έφτασε τελικά νωρίτερα στην πυρκαγιά. Αυτή τη στιγμή επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς η οποία έχει περιορισμένη έκταση.

18:38 Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης 20 Ιανουαρίου 2021, στην περιοχή πάνω από την παραλία του Αγίου Γιώργη Κρασά στα Νενητούρια.

Στο σημείο ήδη βρίσκονται οι εθελοντές της ομάδας των Αγιασμάτων και αναμένεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία Χίου

18:38  Η φωτιά που καίει θαμνώδη έκταση κινείται σε μικρή έκταση παρότι πνέουν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή, ενώ ήδη για την κατάσβεση της έχει κινητοποιηθεί δύναμη τοης Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χίου.

Δείτε το βίντεο:https://fb.watch/386e7TyAsI/

 

π