“Το δωμάτιο με τους Μανδαρίνους” από τη θεατρική ομάδα της Προόδου Καλλιμασιάς

Η θεατρική ομάδα του Εκπολιτιστικού Σωματείου Καλλιμασιάς “Η ΠΡΟΟΔΟΣ” παρουσιάζει τη νέα της παραγωγή με το έργο του Ρ. Τομά, “Το δωμάτιο με τους Μανδαρίνους”, σε σκηνοθεσία Κοσμά Μανέ.

Οι παραστάσεις θα δοθούν την Τετάρτη 2 και Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023 στις 21.00 στην κλιματιζόμενη αίθουσα θεάτρου της Προόδου στην Καλλιμασιά.

Είσοδος: Εθελοντική συνεισφορά

Διανομή

ΑΝΤΡΙΑΝ : ΑΘΗΝΑ ΘΛΙΒΙΤΗ

ΝΤΕΝΙΖ: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΡΟΖΕ – ΕΡΓΑΤΗΣ : ΚΟΣΜΑΣ ΜΑΝΕΣ

ΛΟΥΛΟΥ: ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΑΒΔΕΛΙΩΔΗ

ΚΛΑΡΙΣΣΑ:ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΩΤΗΡΑΚΗ

ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ: ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΜΕΛΑ

ΜΑΡΣΕΛ: ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΑΜΩΤΟΥΣΗΣ

ΕΛΙΖ: ΕΛΠΙΔΑ ΔΑΛΑΤΣΗ

ΖΑΚ: ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΟΝΟΓΙΟΥΔΗΣ

ΚΑΤΡΙΝ: ΕΛΕΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

ΚΡΙΣΤΙΝ: ΜΑΙΡΗ ΚΟΥΖΙΜΠΑ

ΜΙΣ ΤΖΕΪΝ : ΑΘΗΝΑ ΠΥΚΝΗ

ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΥΡΑΚΗ

ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ : ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΒΡΙΛΗΣ

ΚΙΝΕΖΑ : ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΦΗΚΑ

Το έργο

Μέσα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου ξετυλίγεται ένας κόσμος χαρακτήρων και καταστάσεων σε αυτοτελείς ιστορίες, όπου κυριαρχεί το ανέλπιστο, το απροσδόκητο και το απρόοπτο. Ποιος είναι το ισχυρό φύλο; Τι θέλει μια περίεργη  κληρονόμος  από την ξενοδόχο; Η συνάντηση δυο φίλων είναι τυχαία ή μήπως όχι; Τι θέλουν μια κινέζα ,ένας αξιωματικός κι ένας φορτηγατζής στο δωμάτιο της Αγγλίδας τουρίστριας; Όλοι έχουν κάτι να κρύψουν και πρέπει να είναι προσεκτικοί. Μια λάθος κίνηση και όλα θα αποκαλυφθούν.Το έργο έχει γραφτεί από τον συγγραφέα το 1974. Ο Ρομπέρ Τομά πέθανε το 1989 σε ηλικία 59 ετών έχοντας καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο μεθυστικό για έναν συγγραφέα από το να κάνει μια ολόκληρη αίθουσα να διασκεδάζει.