Ραντεβού στο Θόλος, την Τετάρτη, για να ακυρωθούν τα σχέδια Μηταράκη

Την έναρξη μαχητικών κινητοποιήσεων για να ακυρωθεί στην πράξη ο σχεδιασμός του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη, για την δημιουργία δομής προσφύγων και μεταναστών στο Θόλος, προγραμματίζουν οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής.

Το τριήμερο που πέρασε πραγματοποιήθηκαν συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου Βροντάδου, την Παρασκευή, καθώς και γενικές συνελεύσεις στην Συκιάδα χθες Σάββατο και στην Λαγκάδα, σήμερα Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021.

Οι γενικές συνελεύσεις των κατοίκων σε κλίμα αγωνιστικό αποφάσισαν να γίνει συμβολική κατάληψη στην επίμαχη περιοχή του Θόλος, από τις 11 το πρωί της Τετάρτης 3 Φεβρουαρίου 2021, η οποία και θα συνεχιστεί μέχρι τις απογευματινές ώρες.

Επίσης, για το προσεχές Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2021, προγραμματίζεται κινητοποίηση με αυτοκινητοπομπή από τα χωριά της περιοχής προς την πόλη της Χίου.

Πρόκειται για τις πρώτες κινητοποιήσεις, ως άμεση αντίδραση στην επιλογή του Θόλος και έπεται συνέχεια, ανάλογα με τις εξελίξεις από την πλευρά της κυβέρνησης.

Ανακοίνωση υγειονομικών φορέων της Χίου

Λαμβάνοντας υπόψη τις υγειονομικές δυνατότητες του νησιού μας, όλοι οι αρμόδιοι φορείς (Ιατρικός Σύλλογος Χίου, Οδοντιατρικός Σύλλογος Χίου, Φαρμακευτικός Σύλλογος Χίου) είμαστε – διαχρονικά – αντίθετοι στην δημιουργία οποιασδήποτε υπερδομής στη Χίο.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια