«Σφύριξαν» αδιάφορα στο κάλεσμα των διαιτητών

Την αδιαφορία των τοπικών παραγόντων του ποδοσφαίρου των παικτών κ.λπ. εισέπραξε για ακόμη μια φορά ο σύνδεσμος διαιτητών Χίου στην πρωτοβουλία του να πραγματοποιήσει μαθήματα κανόνων ποδοσφαίρου. Τα μαθήματα κανόνων ποδοσφαίρου είναι ανοιχτά σε όλους τους παράγοντες που εμπλέκονται στη διαδικασία του ποδοσφαίρου στο νομό μας και ξεκίνησαν από την 1η Μαρτίου 2018 και κάθε Πέμπτη μέχρι τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
Η προσπάθεια γίνεται ώστε να ευαισθητοποιηθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι με το ποδόσφαιρο, παίκτες παράγοντες προπονητές κ.λπ. και να εξαλειφθούν οι «ασχήμιες» και τα επεισόδια στα γήπεδα. Παρόλα αυτά, στην πρώτη μέρα διεξαγωγής των μαθημάτων στα γραφεία της ΕΠΣ Χίου δεν υπήρξε ικανοποιητική προσέλευση ,σχεδόν μηδαμινή. «Αυτό δείχνει αδιαφορία , μέχρι και απέχθεια για κάτι που ξεκινάει σε σωστές βάσεις ,να ανοίξουν οι ορίζοντες πληροφόρησης κι ενημέρωσης» σημειώνει σε ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος Διαιτητών Χίου και καταλήγει, «Εμείς θα είμαστε εδώ στην προσπάθεια μας για πολύπλευρη και έγκυρη ενημέρωση, ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι διαμαρτυρίες κι οι εντάσεις ,εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων ,με γνώμονα πάντα την πρόοδο του χιώτικου ποδοσφαίρου, που όλοι πασχίζουμε κατά γενική ομολογία.
Δεν πρέπει σε τελευταία ανάλυση τα θύματα να είναι πάντα οι διαιτητές , οι οποίοι προσπαθούν μέσα από σεμινάρια και σε εβδομαδιαία βάση να ενημερώνονται και να διορθώνονται» .

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια