Σημαντική η συμφωνία Sky Express με Air France και KLM, λέει ο Τριαντάφυλλος

Εξόχως σημαντική για τη Χίο χαρακτηρίζει την συμφωνία της ελληνικής εταιρείας Sky Express με τον γαλλικό αερομεταφορέα Air France και την ολλανδική KLM ο υποψήφιος δήμαρχος Χίου κ. Κώστας Τριαντάφυλλος.

Επισημαίνει δε ότι «η διασύνδεση του νησιού μας με τις τουριστικές αγορές της Ευρώπης είναι θεμελιώδους σημασίας για την τουριστική ανάπτυξη της Χίου».

Ο κ. Τριαντάφυλλος υπενθυμίζει, ωστόσο, ότι κάτι αντίστοιχο συνέβη και πέρυσι με την Sky Express και την Germania από Νυρεμβέργη, αλλά με πενιχρά αποτελέσματα για τη Χίο.

Σήμερα, προσθέτει, «οφείλουμε όλοι περισσότερο από ποτέ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να εκμεταλλευτούμε στο έπακρον τη δυνατότητα που μας δίνεται μέσα από αυτήν την πρωτοβουλία της Sky Express. Αυτό μπορεί να υλοποιηθεί μέσα από άμεση, συστηματική, εντατική, στοχευμένη προβολή (μέσω σύγχρονων μέσων) στις αγορές της Γαλλίας και της Ολλανδίας, προκειμένου να ενδυναμώσουμε το τουριστικό μας προϊόν, προβάλλοντας όλα εκείνα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει το νησί μας, έναντι των λοιπών 23 νησιωτικών προορισμών της εγχώριας αγοράς μας».

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια