Σήμερα η παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του Μάρκου Μεννή

“Με τα μάτια τα δικά μου” , “Γεγονότα και έργα σε Χίο και Βόρειο Αιγαίο από την μεταπολίτευση ως σήμερα.” είναι ο τίτλος της αυτοβιογραφίας του Μάρκου Μεννή ο πρώτος τόμος της οποίας κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις “ΑΛΦΑ ΠΙ” και παρουσιάζεται σήμερα Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021 στις 19.00 στον Αφανή Ναύτη.
Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους και απευθύνουν χαιρετισμό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου Ψαρών και Οινουσσών κ.κ. Μάρκος καθώς και ο Δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης. Επίσης, θα διαβαστεί σημείωμα που συνέταξε το συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Βροντάδου, μιας και το μεγαλύτερο μέρος της αυτοβιογραφίας αναφέρεται σε γεγονότα και έργα της περιοχής.
Για το βιβλίο και τον Μάρκο Μεννή θα μιλήσουν η Περιφερειακή Σύμβουλος κα. Γιούλα Αργυρούδη, ο πρώην Δήμαρχος Βροντάδου κ. Αριστείδης Ζαννίκος, ο Βουλευτής Επικρατείας του Κινήματος Αλλαγής κ. Γιώργος Καμίνης και ο πρώην Βουλευτής Χίου και σήμερα κυβερνητικός αξιωματούχος κ. Κωστής Μουσουρούλης. Επίσης στην εκδήλωση θα διαβαστεί το μήνυμα του προσωπικού φίλου του Μ. Μεννή και γνωστού συνδικαλιστή κ. Δημήτρη Πιπεργιά ο οποίος για λόγους υγείας δεν θα καταστεί δυνατόν να παρευρεθεί στην εκδήλωση.
Τον συντονισμό της παρουσίασης θα κάνει η κόρη του Μ. Μεννή, Αγγέλα και η οποία μαζί με τους αναγνώστες κ. Γιάννη Παρασκευά και κ. Αγγελική Ξηνταριανού Καρατζά θα προσπαθήσουν να αναδείξουν ενδιαφέροντα σημεία του βιβλίου και να φέρουν στη μνήμη των προσκεκλημένων γεγονότα και καταστάσεις που διαδραματίστηκαν και επηρέασαν, άλλοτε περισσότερο και άλλοτε λιγότερο, τη ζωή των κατοίκων και την κοινωνική εξέλιξη.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια