Σουρωτήρι και πάλι η Ροδοκανάκη για τις… οπτικές ίνες

Ότι δεν υπάρχει συνεννόηση σε αυτόν τον τόπο μεταξύ των υπηρεσιών το έχουμε πλέον εμπεδώσει, παλά συχνά πυκνά μας το τονίζουν κιόλας ανακοινώσεις όπως αυτή που ακολουθεί περιγράφοντας ότι ένας δρόμος και συγκεκριμένα η Αεροπόρου Ροδοκανάκη (Φάρκαινα) θα σκαφτεί και πάλι, αυτή τη φορά για τον… ΟΤΕ.

Η κατασκευή της μικροτάφρου του έργου θα ξεκινήσει την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου από την οδό Αεροπόρου Ροδοκανάκη και θα συνεχιστεί την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου από τις 09:00-17:00.
Για την κατασκευή των εργασιών του έργου θα είναι δυνατή η κίνηση των οχημάτων μόνο στο ένα εκ των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας της Αεροπόρου Ροδοκανάκη ενώ η διέλευση των οχημάτων στη Λεωφόρο Ενώσεως με κατεύθυνση προς την Αεροπόρου Ροδοκανάκη (φανάρια Φάρκαινας) δεν θα είναι δυνατή και τις δύο ημέρες.
“Με την ολοκλήρωση του έργου οι κάτοικοι του νησιού και οι επιχειρήσεις θα απολαμβάνουν ταχύτητες Internet που θα φτάνουν το 1Gbps”, καταλήγει η ανακοίνωση χυσώνοντας το χάπι τςη ταλαιπωρίας και της κατασπατάλησης των πόρων βέβαια αλλά είπαμε… άσφαλτος να γίνει.