Στα αξιοθέατα της Χίου ξεναγήθηκαν πέντε Ιταλοί δημοσιογράφοι

Πέντε δημοσιογράφοι από ιταλικά έντυπα μέσα ενημέρωσης (La Stampa, La Republica, Bella Europa, Donna Moderna) και από το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA Med, επισκέφθηκαν τη Χίο από τις 3 έως τις 7 Οκτωβρίου 2019, με σκοπό να γνωρίσουν το νησί και το τουριστικό προϊόν που προσφέρει και να το παρουσιάσουν στο ιταλικό κοινό.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία της διεύθυνσης τουρισμού της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου (τμήμα τουρισμού Π.Ε. Χίου), με το γραφείο ΕΟΤ Ιταλίας και την αποστολή συνόδευε η προϊσταμένη του γραφείου ΕΟΤ Μιλάνου κα Κυριακή Μπουλασίδου.

Οι δημοσιογράφοι επισκέφθηκαν βασικά αξιοθέατα της Χίου, στη βάση ενός τριήμερου προγράμματος που είχε καταρτίσει το τμήμα τουρισμού της Π.Ε. Χίου.

Ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Νίκος Νύκτας συναντήθηκε με την αποστολή, με την συμμετοχή εκπροσώπων από τον Φορέα Τουρισμού Χίου και την Ένωση Ξενοδόχων Χίου, με σκοπό να προγραμματισθούν και άλλες ενέργειες για την τουριστική προβολή της Χίου στην ιταλική αγορά.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια